To je to što me zanima!

Objavili identitet Hrvata koji je pobjegao iz švicarskog zatvora

Hrvat koji je već peti dan u bijegu policiji je Marko Sudac, višestruki kršitelj zakona, koji je povezan sa zloglasnom međunarodnom skupinom pljačkaša...
Vidi originalni članak

Otkriven je identitet Hrvata koji je pobjegao iz švicarskog zatvora.

Riječ je o Marku Sudcu koji je višestruki kršitelj zakona koji je još početkom travnja zadao “glavobolje” švicarskim istražiteljima, prenosi Jutarnji.hr.  

Sudac je uhićen proljetos zajedno s bivšim nogometašem sesvetske Croatie Dariom Šuškom te još dvojicom prijatelja u jednom kafiću u St. Gallenu zbog sumnje tamošnje policije da su se povezali sa zloglasnom međunarodnom skupine pljačkaša nakita poznatije kao Pink Panther i da su planirali razbojništvo u draguljarnici u tom švicarskom mjestu.

Podsjećamo, Sudac je prije pet dana pobjegao kroz prozor švicarskog zatvora bez da je itko to primijetio. Glasnogovornik kantonalne policije Markus Rutz je rekao kako su čuvari uočili da ga nema tijekom jutarnjeg pregleda ćelija prije doručka. U zatvoru je bio zbog imovinskih kaznenih djela, a policija je tada poručila kako se radi o muškarcu koji ne predstavlja opasnost za javnost

Dijelove bijega zabilježile su i snimke videonadzora. Hrvatska policija izviještena je o bijegu Marka Sudca, a za njim se i dalje traga.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • _l_ 22.10.2016.

    mogao je bar doručkovati

  • zoki_bijela 21.10.2016.

    Juce je vidjen u Splitu

  • kung fu panda 20.10.2016.

    ajme koje dobro osiguranje

Komentiraj...
Vidi sve komentare