To je to što me zanima!

Objavili koje su ceste i granični prijelazi zatvoreni radi poplava

Ceste i granični prijelazi zatvorene su na području PU vukovarsko-srijemske, PU brodsko-posavske, PU sisačko-moslavačke te PU požeško-slavonske
Vidi originalni članak

Policajci u policijskim upravama najugroženijim od poplava uz standardne policijske aktivnosti i pored svojih svakodnevnih zadaća, maksimalno su angažirani u izvanrednoj situaciji, izvijestili su u ponedjeljak iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Policija je objavila i koje su ceste zatvorene te granični prijelazi.

U PU vukovarsko-srijemskoj zatvorena je državna ceste 214, kao i sve županijske, lokalne i nerazvrstane ceste na području kompletno evakuiranih mjesta, odnosno u Rajevom Selu, Gunji, Račinovcima i Đurićima. Zatvoreni su granični prijelazi Gunja i Županja, s tim da je  granični prijelaz Županja otvoren samo za humanitarnu pomoć.

U PU brodsko-posavskoj 17. svibnja je djelomično puštena u promet cesta 4139 u Cerničkoj Šagovini, zatvorena prethodnog dana, 16. svibnja, kada je zatvoren i promet na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, te željeznički promet. U subotu, 17. svibnja zatvoren je i dio Ulice Šetalište braće Radić i ŽC 4205 Slavonski Brod – Kaniža.

U PU sisačko-moslavačkoj 16. svibnja je zatvorena lokalna cesta LC-33073 Janja Lipa – Brezine, a 17. svibnja zatvoreni su dijelovi državne ceste D-47 Dvor – Kostajnica – Dubica – Jasenovac. Istoga dana za sav je promet zatvorena i županijska cesta ŽC-3253 Košutarica-Mlaka, te zbog poplave u BiH međunarodni željeznički granični prijelaz Volinja. Zbog oštećenja mosta, 18. svibnja je zatvoren i prekogranični prijelaz u Hrvatskoj Dubici.

U PU požeško-slavonskoj još uvijek su za promet zatvorene državna cesta D-38 na relaciji Požega - Pakrac u blizini mjesta Orljavac, županijska cesta Ž-4030 na relaciji Pleternica - Ferovac u naselju Gradac, županijska cesta Ž-4116 na relaciji Kuzmica - Jakšić  južno od naselja Kuzmica, županijska cesta Ž-4100 na relaciji Vrhovci - Leštat, lokalna cesta L-41017 između naselja Španovica i Gornja Šumetlica, lokalna cesta L-41055 između naselja Poloje-  Bučje, lokalna cesta L-33073 između naselja Brezine - Janja Lipa i željeznički promet na relaciji Pleternica – Požega - Velika.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Lina39 19.05.2014.

    Sve,pa i ovo,pada na jadni narod jer se kralo umjesto da se radilo na osiguranju osnovnih uvjeta za život !! Sada možete pričati štogod hoćete gospodo političari, ali ovo je još jedan dokaz nerada i nebrige. !Ovo je vaših ruku djelo !

  • POTPEC 19.05.2014.

    Na ovo se tribalo misliti i raditi puno ranije, a ne kada se dese poplave. A sve bivše i sadašnje ministre poslati na obuku u obučni centar "Goli Otok". Tamo ih ostaviti godinu dana da sve nauče i kao podukuj idučim ministrima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare