Obavijesti

News

Komentari 2

Objavili koje su ceste i granični prijelazi zatvoreni radi poplava

Objavili koje su ceste i granični prijelazi zatvoreni radi poplava
1

Ceste i granični prijelazi zatvorene su na području PU vukovarsko-srijemske, PU brodsko-posavske, PU sisačko-moslavačke te PU požeško-slavonske

VIDEO

Policajci u policijskim upravama najugroženijim od poplava uz standardne policijske aktivnosti i pored svojih svakodnevnih zadaća, maksimalno su angažirani u izvanrednoj situaciji, izvijestili su u ponedjeljak iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Policija je objavila i koje su ceste zatvorene te granični prijelazi.

U PU vukovarsko-srijemskoj zatvorena je državna ceste 214, kao i sve županijske, lokalne i nerazvrstane ceste na području kompletno evakuiranih mjesta, odnosno u Rajevom Selu, Gunji, Račinovcima i Đurićima. Zatvoreni su granični prijelazi Gunja i Županja, s tim da je  granični prijelaz Županja otvoren samo za humanitarnu pomoć.

U PU brodsko-posavskoj 17. svibnja je djelomično puštena u promet cesta 4139 u Cerničkoj Šagovini, zatvorena prethodnog dana, 16. svibnja, kada je zatvoren i promet na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, te željeznički promet. U subotu, 17. svibnja zatvoren je i dio Ulice Šetalište braće Radić i ŽC 4205 Slavonski Brod – Kaniža.

U PU sisačko-moslavačkoj 16. svibnja je zatvorena lokalna cesta LC-33073 Janja Lipa – Brezine, a 17. svibnja zatvoreni su dijelovi državne ceste D-47 Dvor – Kostajnica – Dubica – Jasenovac. Istoga dana za sav je promet zatvorena i županijska cesta ŽC-3253 Košutarica-Mlaka, te zbog poplave u BiH međunarodni željeznički granični prijelaz Volinja. Zbog oštećenja mosta, 18. svibnja je zatvoren i prekogranični prijelaz u Hrvatskoj Dubici.

U PU požeško-slavonskoj još uvijek su za promet zatvorene državna cesta D-38 na relaciji Požega - Pakrac u blizini mjesta Orljavac, županijska cesta Ž-4030 na relaciji Pleternica - Ferovac u naselju Gradac, županijska cesta Ž-4116 na relaciji Kuzmica - Jakšić  južno od naselja Kuzmica, županijska cesta Ž-4100 na relaciji Vrhovci - Leštat, lokalna cesta L-41017 između naselja Španovica i Gornja Šumetlica, lokalna cesta L-41055 između naselja Poloje-  Bučje, lokalna cesta L-33073 između naselja Brezine - Janja Lipa i željeznički promet na relaciji Pleternica – Požega - Velika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.