To je to što me zanima!

Objavili nove snimke potrage ispod srušenih tornjeva WTC-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na snimkama su spasioci koji traže preživjele unutar srušenih zgrada Svjetskog trgovačkog centra tijekom osmomjesečne potrage. Nikada dosad nisu objavljene
Vidi originalni članak

Snimke djelatnika Agencije za hitne situacije (FEMA) koji traže preživjele u razrušenim zgradama Svjetskog trgovačkog centra objavio je u srijedu CBS News. Tijekom osmomjesečnog pretraživanja područja Ground Zero-a, mjesta napada gdje su prije deset godina srušeni neboderi WTC-a, spasioci nisu pronašli niti jednog preživjelog. Na snimkama, koje dosad nisu bile objavljene, mogu se vidjeti uništeni automobili u garažama, satovi koji su stali u trenutku rušenja zgrada, ali i potpuno opremljene trgovine.

U napadima na SAD 2001. godine poginulo je gotovo 3.000 ljudi kada su članovi terorističke organizacije Al-Qa'ide oteli četiri putnička aviona. Dva su udarila u tornjeve Svjetskog trgovačkog centra, popularne njujorške "blizance", jedan se zabio u Pentagon, a jedan se srušio u polju blizu Pittsburgha. Pretpostavlja se da je posljednji avion za cilj imao Bijelu kuću ili zgradu američkog Kongresa. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • GOLI_OTOK 01.09.2011.

    svugdje u svijetu ameri ratuju a nikad niko nije završijo u hagu na sudu, ubijaju nedužne civile i nikom ništa, nedaju oni svoje generale kao nasa teta Jaca kosorica, krava.

  • martinmg42 01.09.2011.

    hahaha jeste primjetili znak dolje u kutu desno na videu?

  • LiLu 01.09.2011.

    sta sve idioti nisu u stanju da dodju do nafte,!

Komentiraj...
Vidi sve komentare