To je to što me zanima!

Objavili posljednji video žrtve: Našli je u bazenu punom krvi...

Irkinja (28) na odmoru u indijskoj Goi skončala je u najgorim mukama. Smrtni slučajevi turista na ovom području su česti, a veliki broj njih dolazi upravo iz Velike Britanije
Vidi originalni članak

Irska turistkinja ubijena je u Goi, indijskoj saveznoj državi na zapadnoj obali Indijskog poluotoka. Nesretna Danielle McLaughlin, 28-godišnjakinja koja je živjela u Liverpoolu, pronađena je u bazenu punom krvi nakon što je prisustvovala hinduističkom festivalu Holi, znanom kao "festival ljubavi".

Manijak ju je silovao, unakazio joj lice pivskom bocom i na kraju ubio. Osumnjičeni mladić je 23-godišnji Vikat Bhagat, lokalni lopov koji je priznao ubojstvo nakon uhićenja.

Danielle je zadnji put viđena s putničkim ruksakom, a objavljena je i snimka, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na snimci se čini da muškarac prati Danielle, koja se nesigurno okreće iza sebe, a nije poznato je li na snimci osumnjičenik. Ono što posebno šokira u cijelom slučaju je to da se par navodno prvi put susreo još prije godinu dana

Sammy Taveres, zamjenik načelnika lokalne policije izjavio je da se još očekuje službeno izvješće oko slučaja i da je osumnjičenik seksualno napastovao žrtvu, a jedan od dokaza su ozljede na njegovim preponama, vjerojatno nastale usred žrtvine samoobrane.

Ovo nije prva turistička žrtva u Goi. Štoviše, broj preminulih turista na ovom području izrazito je velik. Između 2008. i 2011. godine jedan turist tjedno preminuo je u Goi, a od 161 smrti, za njih 53 uzroci su nepoznati.

Statistika kaže - 25 žrtva je utopljeno, 16 je poginulo u prometnim nesrećama, a 15 prirodnim putem.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • mama2misa 19.03.2017.

    The pool of blood ne znači u bazenu punom krvi već da je nađena u lokvi krvi..

  • marko190 17.03.2017.

    Uzas ali zasto ici negdje sam

  • ginkoforte 17.03.2017.

    ako se ne sjecate, jedan šeksov sin je poginuo u prometnoj, a drugi na goi. karma

Komentiraj...
Vidi sve komentare