To je to što me zanima!

Objavili snimku: Kusturica se naljutio zbog Miloševića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U noćnim vijestima HRT je objavio dio intervjua Aleksandra Stankovića i redatelja Emira Kusturice kojem se javio odbjegli računovođa sa HRT-a...
Vidi originalni članak

HRT je objavio isječke intervjua Aleksandra Stankovića i Emira Kusturice. Na snimci se Kusturica nakon 20 minuta razgovora sa Stankovićem iznervirao. Razljutila su ga pitanja o Miloševiću, a osobito ga je zasmetalo pitanje da li je za vrijeme rat u BiH s ratnim zločincem ispijao viski. Prvo je rekao da je njegov odnos prema Miloševiću evoluirao, no onda je rekao da su priču o Miloševiću izmislili Emir Hadžihafizbegović i njegovi studenti. Stanković je ljutitom redatelju predložio da razgovaraju o ustašama i Anti Paveliću, ali je on i to odbio. Skinuo je mikrofon i rekao Stankoviću da ode iz njegova doma.

KUSTURICA: RAČUNOVOĐA S HRT-A ME MOLIO AZIL
Filmski redatelj Emir Kusturica za Kurir je navodno ispričao da mu se za azil obratio računovođa HTV-a, Artur Kosanović, koji je toj medijskoj kući ukrao 1,5 milijuna kuna. Rekao je da ga je na telefon nazvao muškarac koji se predstavio kao Kosanović.
- Nisam imao načina da provjerim je li to stvarno taj Kosanović. Iskreno, neću ni provjeravati niti se uključivati u tu priču - rekao je Kusturica za Kurir.
Računovođa Kosanović je nakon dolaska državnih revizora rekao kako će otići po dokumente koji se nalaze u drugoj prostoriji nakon čega je nestao, a s njim i novac.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • nebojsacolic 10.11.2009.

    ....samo da ponovim jos jednom, Stankovicu, drzi se ti brene i slicnih breni pa njih \'\'ispituj\'\' a kani se onih kojima nisi dorastao, zaista nisi...zasluzio si da ti Kerum i masa drugih odvale po jednu vaspitnu samarcinu...kud ces kod Kuste, pa ne mozes ti njemu ni kave nosat\' a kamoli sa njim razgovor voditi o milosevicu............

  • boixos os 09.11.2009.

    de gadi mi se taj kusturica...bahata svinja

  • boixos os 09.11.2009.

    seljačina

Komentiraj...
Vidi sve komentare