To je to što me zanima!

Objavio je tuđe komentare o Plenkoviću, morao u policiju

Objavio sam tuđe komentare zato što sam kao i mnogi drugi u Hrvatskoj nezadovoljan trenutnom političkom situacijom, kaže Carkov koji je morao u policiju na ispitivanje
Vidi originalni članak

D.M Carkov (44), hrvatski ratni vojni invalid koji živi u Novoj Gradiški, je 6. lipnja na svojem Facebook profilu objavio kopirane komentare o premijeru Andreju Plenkoviću. Komentari su bili već objavljeni i javno dostupni. 18. lipnja mu je na vrata pokucala policija. Uručili su mu poziv za obavijesni razgovor, piše eBrod.net. 
- Objavio sam tuđe komentare zato što sam kao i mnogi drugi u Hrvatskoj nezadovoljan trenutnom političkom situacijom.-
Neke od sadržaja nisam stavio pod navodnike, dakle nije bilo vidljivo da citiram nekoga i sigurnosne službe ocijenile su da su objavljene poruke upućene visokom državnom dužnosniku koji je u kategoriji štićene osobe „prijetnja“ koju treba provjeriti - rekao je Carkov. Dodaje kako su na ispitivanju policajci zaključili da nema osnovane sumnje za ozbiljnu prijetnju premijeru Plenkoviću pa nije procesuiran. 

Podsjetimo, nedavno je uhićen mladić (21) koji je u travnju prijetio premijeru Plenkoviću putem Facebooka. On je uhićen nakon što je došao iz Austrije u Hrvatsku. Dobio je 15 dana pritvora. 

Idi na 24sata

Komentari 144

  • piramida 25.06.2017.

    Milicija bi trebala da uci od policije i maloga vode plenkovica jer veliki voda je u Korei.

  • Kao_2 24.06.2017.

    Za sve su krive drustvene mreze. Treba ih zabraniti. A internet bi trebali imati samo clanovi vlade i premijerova obitelj.

  • Uragan_1 23.06.2017.

    Zoki vrati se !

Komentiraj...
Vidi sve komentare