To je to što me zanima!

Objavljen crtež otmičara male Madeleine Mccann

Privatni detektivi koji su angažirali crtača nadaju se da će ovaj crtež potaknuti i druge svjedoke koji su možda vidjeli muškarca da se jave policiji
Vidi originalni članak

Objavljen je crtež otmičara Madeleine McCann prema opisu svjedokinje Jane Tenner koja je muškarca uočila ispred apartmana, ali u prvi tren nije shvatila da je posrijedi otmica. Crtež je nacrtao stručnjak FBI-a, a prikazuje muškarca koji hoda s djetetom u rukama. Prema opisu svjedokinje, riječ je o muškarcu crne, masne kose u smeđem džemperu i bež hlačama u dobi od 35 do 40 godina. Visok je oko 1,70, a dijete u njegovim rukama nosi istu pidžamu kakvu je nosila Madeleine u noći kad je oteta. Lice mu nije nacrtano jer Jane Tenner nije bila sigurna u detalje, pa nisu željeli zbunjivati javnost. Privatni detektivi koji rade za McCannove i koji su angažirali crtača, tražili su dopuštenje od portugalske policije za objavljivanje crteža. Nadaju se da će ovaj crtež potaknuti i druge svjedoke koji su možda vidjeli muškarca da se jave policiji.
Uskoro će se navršiti 6 mjeseci od nestanka Madeleine McCann. Njezin otac odlučio se vratiti na posao, a njezina majka, koja i dalje vjeruje da je Maddy živa, zapada u sve veće emocionalne krize, pišu britanski mediji.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare