To je to što me zanima!

Objavili ispovijed muškarca koji je sa ženom skočio u smrt

Palko Ponjiger (51) i njegova supruga su u utorak skočili sa zgrade sa sinom (3) u naručju. Palko je prije šest mjeseci ispričao svojim kolegama što ga sve muči...
Vidi originalni članak

Nisam mogao 18 godina dobiti dijete. Dobio sam sina i već tri godine stanujemo u 15 kvadrata. Živio sam kod majke, ali me moja majka, koja je bolesna žena, prijavila da sam je maltretirao pa sam deset dana bio u zatvoru u Mitrovici, rekao je Palko Ponjiger (51) svojim kolegama na sastanku Udruženja vojnih beskućnika u lipnju ove godine. Palko i njegova žena su, posjetimo, s trogodišnjim sinom u naručju u utorak skočili sa šestog kata samačkog hotela u Beogradu. Roditelji su poginuli na  mjestu, a dijete se oporavlja od teških ozljeda u bolnici. 

Palko je na skupu ispričao i kako je kapetan prve klase u mirovini te kako je u mirovinu otišao 2001. godine nakon što je operirao srce. Smještaj u samačkom hotelu je dobio 2003. godine. Radio je i kao učitelj u vojnim školama u Rajlovcu, Somboru i u Batajnici. 

- Tražio sam kredit od 20.000 eura i uzet ću taj novac samo ako mi ga daju - rekao je na skupu. Dodao je i kako je on Slovak, a žena mu je Hrvatica.

- Nigdje se nisam mogao priključiti vojsci. Nijednoj jer me nisu željeli - požalio se. Rekao je i kako ga traže da vrati 500.000 dinara koje je dobio na ime odvojenog života i uvećanih troškova stanovanja. 

- Kome da vratim, kome - pitao je Ponjiger u suzama i uskoro završio izlaganje. 


Idi na 24sata

Komentari 33

  • ElionoraBelička 09.12.2011.

    tragedija šta reći šta je bilo u glavi tih ljudi možda je bolje i da ne znamo da li je to hrabrost ili ludilo neki kažu da je život nešto sveto ali ne kaže točno kakav život znam da je teško kad pritisnu problemi ali uvjek nekako suzama izbacim barem malo tjeskobe teško i bolno

  • kontrazla 08.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • netko iz 2 mase 08.12.2011.

    ček kaže VOJNI beskućnik...

Komentiraj...
Vidi sve komentare