To je to što me zanima!

Obljetnica nije samo huk pobjednika nego žal za mrtvima

Vučićeva politika razvila je tešku amneziju za razdoblje od 1991. do 1995. Zato Oluja nije posljedica agresije i okupacije trećine suverenog teritorija Republike Hrvatske, koja je osmišljena u Beogradu.
Vidi originalni članak

Sve što predsjednik Srbije Aleksandar “Nevolja” Vučić kaže o srpskoj agresiji na Hrvatsku ima smisla kao kad ustaški revizionisti govore o Jasenovcu kao sanatoriju i bazično humanitarnoj prirodi fašističkog režima NDH.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • 06.08.2021.

    Hrvatska treba da slavi gnjidu slobodana miloševića. On lično je sredio sa franjom i amerima da se srpska Krajina preda! Slavite što ste proterali vredne Srbe, koji su tu vredno radili, hranili HR, šta imate tamo sada, nestaje vam stanovništvo, niko ne želi da živi, imate Hrvata iz federacije koji žive na račun države HR. U najboljem slučaju tu vam u budućnosti nastane se azilanti, jer Hrvati izumiru i odlaze, pogotovo iz tih krajeva. Slobodan Milošević je to prepustio Hrvatskoj, i neka je, vaše i jeste. Od vas je napravio pobednike, sebe zadržao još neko vreme na vlasti, a mi smo ga lepo isporučili, tamo je i skončao. Samo je trebao kod nas proći kao Obrenovići to bi bilo poštenije. Uradio bi to on i u Bosni da nije bilo Ratka Mladića, najviše zahvaljujući njemu postoji R. Srpska. Samo i tamo su svi hrišćani ugroženi, jer licemerni zapad podržava one koje svugde po svetu uništava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare