To je to što me zanima!

Oborio biciklista i ostavio ga s teškim ranama u jarku

Drski vozač Vlado D. (43) projurio je kroz mjesto Josipovo i oborio biciklista Vladu Jutrašnika (57). Pobjegao je i ostavio ozlijeđenog čovjeka u jarku
Vidi originalni članak

Neregistrirani bijeli Yugo projurio je oko 18 sati selom Josipovo kraj Slatine i nestao u nepoznatom pravcu. Nekoliko trenutaka poslije mještani su u putnom jarku pronašli teško ozlijeđenog biciklista Vladu Jutrašnika (57).
- Vlado nije bio pri svijesti, hroptao je sav u krvi, pa smo pozvali Hitnu - rekli su nam stanovnici Josipova. Nakon pružene prve pomoći u Slatini, Jutrašnika su s teškim ozljedama, opasnim za život, prevezli u Opću bolnicu Virovitica, a policija se dala u potragu za neodgovornim vozačem.
- Angažirali smo sve snage i za 65 minuta pronašli vozača - rekao je policijski načelnik Slavko Kopjar. Dodao je kako je riječ o Vladi D. (43), koji je spremio Yugo u garažu kako bi prikrio tragove nesreće.
- U brzom otkrivanju počinitelja uvelike su pomogli i građani - kazao je Kopjar.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nogometas05 11.02.2009.

    Svakome ali bas svakome se moze desiti da negdje juri,zuri,da popijem,da je neoprezan iitd te da skrivi nesrecu ali NIKADA ne smijes pobjeci i tako nekoga ostaviti u smrtnoj opasnosti!!One koje to naprave treba najzesce kazniti!!!

  • Getriba 11.02.2009.

    Stoka od covika!! koje gamadi ima na ovoj zemlji to je cudo jedno...

  • crnka27os 11.02.2009.

    e neka su ga našli,ima Boga!!!nadam se da će masno platiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare