To je to što me zanima!

Obračun šakama: Potukla se dvojica ukrajinskih zastupnika

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dvojica zastupnika, Yegor Sobolev iz stranke "Samopomochi" i Vadim Ivchenko iz stranke "Fatherland", su se potukli, a snimka tučnjave osvanula je na internetu
Vidi originalni članak

Kao u boksačkom ringu bilo je u četvrtak u ukrajinskom parlamentu nedugo nakon potpisivanja novog mirovnog sporazuma između Ukrajine i pobunjenika u Minsku. Naime, dvojica zastupnika, Yegor Sobolev iz stranke "Samopomochi" i Vadim Ivchenko iz stranke "Fatherland" , su se potukli , a snimka njihove tučnjave osvanula je na internetu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pomahnitali zastupnici su nasrnuli jedan na drugog, punu minutu izmjenjivali šake, dok su ih izbezumljene kolege samo gledale. Srećom, u blizini su bili i vojnici koji su uspjeli razdvojiti zaraćene strane.

Do tučnjave je došlo zbog neslaganja oko antikorupcijskog zakona , javlja Radio Free Europe. Sobolev je navodno optužio suparnika za blokiranje zakona protiv korupcije.

Ivchenko i Sobolev članovi su Odbora za suzbijanje korupcij e, a Sobolev je kazao kako je Ivchenko ustao protiv odluke Odbora, prosvjedujući protiv zakona.


Idi na 24sata

Komentari 101

  • LjiljanaMilovanovic 13.02.2015.

    Nemoguce.

  • yocko 13.02.2015.

    Čiji su to igrači,jedan Putinov a drugi Ukrainski?

  • BoboMessi 13.02.2015.

    ovoga krupnijeg odmah poslati da izazove Klička :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare