To je to što me zanima!

Obračun u splitskoj školi: 'Žao mi je, nisam naručila tučnjavu'

Štićenica doma je ispričala kako se s kolegicom posvađala zbog gumice. To je tvrdi rekla prijateljici koja je onda napala njezinu kolegicu. Curica je lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

Žao mi je, nisam htjela da pretuku moju kolegicu, navodno je rekla štićenica doma u Splitu, javlja Slobodna Dalmacija. Učenicu su, podsjetimo, u utorak vršnjakinje pretukle za vrijeme odmora, a njezina je majka rekla kako je napad bio naručen. Djevojčica je lakše ozlijeđena.

Štićenica doma je sada ispričala kako se s kolegicom posvađala zbog gumice za brisanje, a zatim je to ispričala svojoj prijateljici koja je tvrdi samoinicijativno uzela 'pravdu' u svoje ruke. Navodno je tučnjavu najprije najavila na Facebooku, a onda je u društvu vršnjakinje napala učenicu.

Majka napadnute curice pak tvrdi kako je curica iz doma bila sklona incidentima, a u domu tvrde kako s njom do sad nisu imali problema.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 11

  • maja100 14.10.2011.

    A koliko te "curice" imaju godina?

  • Spužva 14.10.2011.

    Zbog koje gumice?

  • bogs 14.10.2011.

    Ravnateljica tvrdi da sa štićenicom doma nije bilo problema. Odakle tada tvrdnje kolega iz razreda kako je sklona ozljeđivanju; kako se reže žiletima te šestarom za vrjeme nastave.. Kako nitko u domu nije primjetio ozljede?

Komentiraj...
Vidi sve komentare