To je to što me zanima!

Obračun u Tisnom: Otvorio je vrata i bomba je eksplodirala!

Mlađi muškarac svom je nekadašnjem poslovnom partneru postavio eksplozivnu napravu na klizna vrata dvorišta. Kad je ovaj otvorio vrata ujutro oko 10 sati, začula se eksplozija
Vidi originalni članak

Neriješene 'poslovni odnose' 37-godišnjak je u Tisnom pokušao riješiti - bombom! Prošlog tjedna ju je postavio na poljskom imanju 49-godišnjaka. Montirao ju je na klizna vrata tako da se aktivirala kada ih je vlasnik imanja u srijedu oko 10 sati izjutra otvorio.  Policija je jutros izvijestila da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom osumnjičenim za ubojstvo u pokušaju na štetu 49-godišnjaka.

- Osumnjičeni je između  31. listopada i 1. studenog u Tisnom, zbog neriješenih međusobnih poslovnih odnosa, na imanju oštećenog postavio eksplozivnu napravu, koja je 1. studenog oko 10 sati eksplodirala, kada je oštećeni otvorio klizna dvorišna vrata imanja. Prilikom eksplozije oštećeni nije ozlijeđen, već je nastala manja materijalna šteta - stoji u izvješću Policijske uprave šibensko-kninske. 
 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave. O pokušaju ubojstva bombom u Tisnom nitko ništa ne zna. Razlog tome je što ni bombaš ni žrtva nisu iz Tisnog. 
 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • yingyang 06.11.2017.

    Tako se to radi....

  • Hommolupetuss 06.11.2017.

    Bombaški proces

  • belizagrebgrad 06.11.2017.

    Tisno im bilo za dvojicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare