To je to što me zanima!

Obrat u slučaju dječaka iz Italije koji je umro u Egiptu: Optužit će doktora koji ga je prvi liječio?

Prema mišljenju stručnjaka, liječnik u klinici nije pravovremeno i učinkovito liječio Andreu. Nakon 1. simptoma ograničio se na propisivanje lijekova protiv trovanja hranom, bez adekvatnog rješavanja situacije...
Vidi originalni članak

U ljeto 2022. godine šestogodišnji Talijan Andrea Mirabile otputovao je s obitelji iz Palerma na odmor u luksuzni egipatski resort. 

No umjesto zabave i opuštanja, došlo je do tragedije. Šestogodišnjak je na odmoru preminuo, njegov otac je na kraju jedva preživio. 

Ubrzo nakon dolaska u Egipat Andrea i njegovi roditelji počeli su se osjećati loše, obratili su se doktoru, koji je simptome prepisao trovanju hranom.

Dao im je lijekove i to je bilo to.

NE TERETE GA ZA NIŠTA Misteriozni slučaj: Tri prijatelja mu ležala mrtva u dvorištu, on tvrdi da je 2 dana prespavao...

Ali dječakovo stanje je bilo preozbiljno da ga se 'riješi' s lijekovima. Dan nakon pregleda Andrea je hospitaliziran u teškom stanju.

Preminuo je ubrzo po dolasku u međunarodnu bolnicu u Sharm el Sheikhu.

Njegov otac avionom je vraćen u Italiji na liječenje... Zadobio je teško oštećenje bubrega te je neko vrijeme proveo u bolnici.

TRAGEDIJA U ENGLESKOJ Majka (39) umrla pred očima supruga i djece: Opraštala se od voljenog svekra, umrla od tuge

Majka Rosalia, koja je bila u četvrtom mjesecu trudnoće, imala je, srećom, samo blaže simptome.

Jučer je sud u Palermu zatvorio istragu o smrti ovog dječaka. Proglasili su se nenadležnim u slučaju, ali istraga u Egiptu još traje...

ANSA piše kako istraga protiv lokalnog liječnika koji je liječio dijete još traje i kako bi trebala završiti zahtjevom za podizanjem optužnice.  Nakon žalbe roditelja, egipatski tužitelji su imenovali skupinu stručnjaka da utvrde uzroke Andreine smrti.

IMAO JE 39 GODINA Otkrili uzrok smrti sina zvijezde 'Zalagaonice', oglasio se i Rick

Prema mišljenju stručnjaka, liječnik u klinici nije pravovremeno i učinkovito liječio Andreu. Nakon prvih simptoma ograničio se na propisivanje lijekova protiv trovanja hranom, bez adekvatnog rješavanja situacije. Do istog zaključka su ranije došli i talijanski stručnjaci koje je angažirala obitelj...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • spirit lamp 26.01.2024.

    Fakat ne kuzim ljude koji vode djecu u daleke zemlje, pa to je iscrpljujuce za male organizme!

  • liliZG2.0 24.01.2024.

    svašta ste napisali osim istine od čega je obolio otac a vjerojatno je to ista bolest koju je imao i mali, ili je možda ipak hrana u pitanju, ali....ništa zapravo niste napisali , osim da prvi doktor nije napravio dovoljno dijagnostike.

  • Jopazg 24.01.2024.

    Kad ides u te talibanske zemlje,moras biti svjestan rizika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare