To je to što me zanima!

'Obrazovane časnike treba vratiti da rade za državu'

Vidošević je posjetio Karlovac. Komentirao je i napise u da bi, ako bude izabran, umirovljenog generala Damira Krstičevića vratio na dužnost
Vidi originalni članak

Nezavisni kandidat za predsjednika Nadan Vidošević  u četvrtak je posjetio Karlovac. Komentirao je i napise u medijima da bi, ako bude izabran, umirovljenog generala Damira Krstičevića vratio da sudjeluje u velikim projektima.
- Hrvatski časnici su nakon rata završavali najbolje škole u svijetu. Nemamo u izobilju takvih kadrova koje bi kasnije koristili u civilnom sektoru. Hrvatska je depolitizirala vojsku, ali hrvatski časnici moraju imati civilne karijere. Krstićević već dugo radi kao menadžer u vrlo uspješnoj hrvatskoj privatnoj kompaniji. Najbolje školovani kadar nam radi van državnog sektora, a nismo toliko bogati da taj kadar ne iskoristimo - misli Vidošević.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 25sat 26.11.2009.

    Ako treba koga vratiti, onda je to prvo i prioritetno general Ante Gotovina! Amen.

  • Drenovci 26.11.2009.

    Časnike koji imaju ratno iskustvo i koji su se obrazovali nakon njega proglasili su nepodobnima,,tako da danas možda i imamo dobre vojnike ali zapovjedna struktura je katastrofa....

  • spiderman 26.11.2009.

    Nadan Vidošević želi učiniti pravu stvar i koliko se sjećam idejni je začetnik te po meni odlične ideje. Rehabilitiranje branitelja koji su bili na zapovjedničkim položajima u ratu imaju veliko iskustvo kako rukovoditi i ponašati se u kriznim situacijama. Uostalom tu praksu primjenjuju sve vodeće zemlje zapada. Pa neće nas valjda učiti tome npr. Pavle Kalinić koji je notorna budala i bolesna osoba. Nadane samo ti pobijedi i vrati čast braniteljima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare