To je to što me zanima!

Oca ili majku jednom u 60 dana sin zatuče gedorom, pajserom i ciglom, izbode nožem ili upuca

Niti jedno od 20 ubojstava oca ili majke, koliko ih je bilo u zadnje tri godine u Hrvatskoj, nije počinila kći. Posljednji je jučerašnji slučaj iz Dubrovnika gdje je sin (40) hicem iz puške ubio teško pokretnog oca (83)
Vidi originalni članak

Tragični slučaj iz Dubrovnika, gdje je 40-godišnji sin hicima iz puške u krevetu ubio teško pokretnog, 83-godišnjeg oca treći je takav slučaj samo u zadnjih mjesec dana. Pomahnitali sin iz dubrovačkog naselja Kantafiga inače je od ranije poznat policiji zbog droge i nasilja. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Jazo266 08.04.2023.

    Cijeli život ih hrane, oblače, školuju i daju im krov nad glavom, financiraju pive u birtijama i kladionice, trpe ih u kući i kad su stariji jer su nesposobni naći posao i odseliti... Žao mi je tih (i takvih) ljudi, i nisu to zaslužili, ali, na žalost, dijelom su sami krivi za to. Možda sam u krivu, ali ako ga odgojiš da je sposoban sam zaraditi za kruh , neće s 45 žicat starce za pivu, pa ih prebiti jer mu ne daju. Ako je cijeli život beskoristan parazit na tuđoj grbači, nikakvo čudo da postane agresivan kad mu to uskratiš.

  • Leta Semoa 08.04.2023.

    Pa normalno, ženske ne ubijaju tak nasilno, nego ti npr. nasipa antfriz u sok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare