To je to što me zanima!

Oca pustili iz zatvora da vidi kćer (10) na samrti

Posljednja želja Jayci Yaeger bila je da vidi svoga oca koji služi zatvorsku kaznu. Zahvaljujući pismima i molbama građana želja joj je ispunjena
Vidi originalni članak

Jayci Yeager (10), djevojčica koja boluje od raka mozga, poželjela je prije smrti vidjeti svoga oca, i ispunila joj se želja. Jasona Yeagera, osuđenog zbog povezanosti s drogom, pustili su da možda po posljednji put vidi svoju kćer. Tisuće pisama i poziva građana stiglo je u zatvor u Južnoj Dakoti s molbom da oca puste u posjet kćeri u bolnicu u Lincolnu. Jayci koja ne može pričati, pomicati se niti jesti, osjetila je očevu blizinu i dodire, kaže obitelj, jer joj se za vrijeme njegova posjeta disanje ubrzalo i otežalo. Razočarani su jer je posjet trajao svega 30-ak minuta.
- Ona treba svoga oca. Plačući se zatvara u sobu jer želi oca kraj sebe - rekla je majka Vonda još dok su zatvorsku upravu nagovarali da Jasona puste u posjet. Zdravstveno stanje malene Jayci mijenja se iz minute u minutu, a nedavno je doživjela i moždani udar. Jason je u zatvoru već gotovo pet godina, gdje se pokušava izliječiti od ovisnosti o drogama, piše FoxNews.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Gara 28.03.2008.

    J.... ti život nepravedni..kad čujem za slučajeve di su mali anđeli smrtno bolesni toliko me pogodi da bi vrištala..

  • taisha 28.03.2008.

    a, jadan mali andeo. nemogu je gledat srce mi se para, hvala bogu da su da pustili iz zatvora nakon svih ovih ubojstava i nesreca nesto dobro.

  • Roci 28.03.2008.

    sto god da je radio ja ga zalim,nije to lako,dijete mu umire.10joj je g,jadna mala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare