To je to što me zanima!

Očaj roditelja: Bolesni Gabrijel (1) umire, a nema gdje živjeti

Bračni par Zečević Tadić iz Dubovca nema gdje živjeti, a sinčić Gabrijel im je teško bolestan i treba stalnu njegu. Nada za Gabrijela je skupo liječenje u Francuskoj
Vidi originalni članak

U ponedjeljak su ga prevezli na zagrebačko Rebro. Napravit će trahiotomiju i postaviti mu kanilu jer bi u protivnom umro, rekao nam je Stjepan Zečević Tadić, otac teško bolesnog Gabrijela.

Njegov sedmomjesečni sin boluje od neizlječive bolesti, spinalne mišićne atrofije Werdnig-Hoffmann, od koje mu sustavno odumire živčani sustav i liječnici mu daju najviše četiri godine života.

Nedostaje mu jedan kromosom. Diše i hrani se pomoću aparata, a da bi proživio i tih nekoliko godina, trebao bi živjeti sam u posebnoj prostoriji. No on živi s roditeljima i bratom (5) te sestrom (3) u jednoj sobi, koju im je prije četiri godine ustupio jedan Osječanin. No budući da sad ima kupca za kuću, i on i Gabrijelova obitelj moraju se, nažalost, uskoro iseliti.

Roditelji su od Uprave za stambeno zbrinjavanje tražili stan, ali su im rekli da su šesti na listi.

Oni mogu dati stan samo kad im ga Agencija za posredovanje nekretninama da na raspolaganje. Nada mu je eksperimentalno liječenje u Francuskoj, ali košta 150.000 kuna. Možete pomoći uplatom na IBAN HR8523600003241941764 u Zagrebačkoj banci.

Idi na 24sata

Komentari 684

  • Marinella_2 14.09.2014.

    Moji neki komentari koje sam u afektu nspisala nisu na mjestu.I dalje imam isto misljenje i pomoci cu tim ljudima ali nisam trebala toliko kritizirat one koji s menom ne dijele isto misljenje.Prosla sam sve to znam sta je i ne zelim to nikome....Ispricavam se od srca svime jer ne zelim niti sam naucila na takav nivo komunikacije...

  • Marinella_2 14.09.2014.

    Ispricavam se administratoru i svima koje su moji komentari uvrijedili...Malo sam reagirala u afektu jer znam iz iskustva sto ti ljudi prolaze i jako mi je tesko zbog toga.Eto jos jednom isprika svima...

  • mlinovi cv 13.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare