To je to što me zanima!

Očajnički potez majke i oca: Za svog bolesnog sina jedu i travu

Roditelji iz Kini žele prikupiti novac za liječenje svog djeteta. Devetogodišnjak pati od leukemije, a njegovi roditelji su za spas svog jedinca potrošili gotovo 100.000 funti
Vidi originalni članak

Da bi prikupili novac za liječenje svog sina jedinca, roditelji su kleknuli na tlo ulice i svoje sugrađane molili za milostinju - nešto novaca kako bi mogli svog devetogodišnjaka nastaviti voditi na terapije na koje su dosad potrošili skoro 100.000 funti.

S obzirom na to da nemaju nikakvog izvođačkog talenta, dobročiniteljima koji su u kutijicu stavili nešto novaca zahvaljujući jedući ubranu travu. 

Xiang Weiling, majka bolesnog dječaka, je za Pear Video rekla kako je par novac uzimao i od kamatara te prodao sve svoje vrijednosti - sve kako bi njihov sin mogao ići na još terapija.

Hrabri devetogodišnjak već je prošao transplantaciju koštane srži, no njegovo je tijelo odbilo nove stanice i sad se bori s infekcijom.

Xiang je kazla i kako je sin svjestan da njegovi roditelji na liječenje troše sve što imaju, te da im je već nekoliko puta rekao "da odustanu od terapija i jednostavno naprave novo dijete"

Prolaznici koji na svom putu susretnu Xiang i njezinog supruga rado daju novac, a financijski resursi su se počeli slijevati obitelji i preko interneta. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Obitelj je blago 10.11.2017.

    Zalosno. Ovo je dokaz na sto su sve roditelji spremni za svoje dijete. Drzite se zelim srecu vama i vasem malisanu da pobjedite tu groznu bolest.

  • 09.11.2017.

    O jadni ljudi, užas.

  • GOGA SPLIT 09.11.2017.

    Bolje da ne razumite puno toga i nedao Bog da vas zadesi ovakvo zlo .... Roditelji oboljele ovako teskih bolesti su spremni i g**no pojesti samo da bi pomogli svojoj djeci . Nedaj boze nikome .

Komentiraj...
Vidi sve komentare