Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Očajnički potez majke i oca: Za svog bolesnog sina jedu i travu

Roditelji iz Kini žele prikupiti novac za liječenje svog djeteta. Devetogodišnjak pati od leukemije, a njegovi roditelji su za spas svog jedinca potrošili gotovo 100.000 funti

Foto: Screenshot/Pear Video
13 komentara

Da bi prikupili novac za liječenje svog sina jedinca, roditelji su kleknuli na tlo ulice i svoje sugrađane molili za milostinju - nešto novaca kako bi mogli svog devetogodišnjaka nastaviti voditi na terapije na koje su dosad potrošili skoro 100.000 funti.

S obzirom na to da nemaju nikakvog izvođačkog talenta, dobročiniteljima koji su u kutijicu stavili nešto novaca zahvaljujući jedući ubranu travu. 

Kineski par | Autor: Screenshot/Pear Video Foto: Screenshot/Pear Video

Xiang Weiling, majka bolesnog dječaka, je za Pear Video rekla kako je par novac uzimao i od kamatara te prodao sve svoje vrijednosti - sve kako bi njihov sin mogao ići na još terapija.

Hrabri devetogodišnjak već je prošao transplantaciju koštane srži, no njegovo je tijelo odbilo nove stanice i sad se bori s infekcijom.

Xiang je kazla i kako je sin svjestan da njegovi roditelji na liječenje troše sve što imaju, te da im je već nekoliko puta rekao "da odustanu od terapija i jednostavno naprave novo dijete"

Prolaznici koji na svom putu susretnu Xiang i njezinog supruga rado daju novac, a financijski resursi su se počeli slijevati obitelji i preko interneta. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message