To je to što me zanima!

Occupy Croatia: Na prosvjedu 10 ljudi, zaustavila ih policija

Iz pokreta Occupy Croatia su naglasili kako je pravni poredak Europske unije skrojen po mjeri bogatih korporatista i vazalskih političara i njima jedino služi
Vidi originalni članak

Pokret Occupy Croatia organizirao je u nedjelju u 19 sati prosvjed protiv Europske unije na Trgu Francuske Republike u Zagrebu. Okupilo se tek desetak ljudi. Planirali su proći Ilicom do Trga bana Jelačića, a tvrde da EU nije nikakvo čarobno rješenje problema, nego da se radi o ekonomskom genocidu nad ljudima u Hrvatskoj. Policija ih je zaustavila i okružila u Primorskoj ulici. Zaustavili su njihov pohod prema Trgu.

- Pravni je poredak Europske unije skrojen po mjeri bogatih korporatista i vazalskih političara i njima jedino služi. Ta je superdržava kanta za zalijevanje cvijeća neoliberalnog kapitalizma u kojoj se običan čovjek ne može nadati ničemu osim da svojim radom kao robom stvara profit za eurokorporatiste -  poručili su iz pokreta. 

Idi na 24sata

Komentari 110

  • acidgoa 01.07.2013.

    ovaj "prosvjed" zorno prikazuje koliko je naš narod spreman samo s*at i kukat, a kad je potrebno, totalno nesposoban izborit se za ono za čim kukaju.

  • sele dj 30.06.2013.

    Ovo je skupina neradnika i narkomana koji bi samo prosvjedovali!Eu je rijesenje za nas u ovoj krizi!

  • AJKULA_1 30.06.2013.

    Baš dobro sada će ovi naši upropastiti uniju i ako bude sreće do kraja godine se unija bljak raspada,samo kad krenu odstupanja iz nje,jedva čekam da vidim pokvarene njuške ovih naših političara kad se to desi,ali ruku na srce kad ih čovjek vidi ovako žderački raspoložene ,ne vidi se razlika iz kojeg dijela svijeta dolaze,političari najniži oblik ljudskog roda,bljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare