To je to što me zanima!

Očekuje se i 70 cm snijega: 'U petak na posao ne idite autom'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Do četvrtka se u Gorskom kotaru i Lici može očekivati i do 70 centimetara novog snijega. A središnju i sjeverozapadnu Hrvatsku može prekriti i do pola metra
Vidi originalni članak

Hrvatska je na udaru snažne snježne fronte.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Zavižanu već 98 cm snijega

Prema podacima DHMZ-a , u utorak u 19 sati na Zavižanu je izmjereno 98 cm snijega , na Sljemenu 53, na mjernoj stanici Parg-Čabar 42, u Gospiću 27, a u Ogulinu 19 centimetara. Varaždin broji tri, a Krapina dva centimetra snježnog pokirvača. No, najgore tek slijedi .

Snijeg će u noći na srijedu početi padati u većini zemlje, a u četvrtak će pojačati pa se u Gorskom kotaru i Lici može očekivati i do 70 centimetara novog snijega. A središnju i sjeverozapadnu Hrvatsku može prekriti i do pola metra .

'Zagrepčani, u petak idite na posao javnim prijevozom'

U zagrebačkoj zimskoj službi čak 227 interventnih ekipa priprema se za najavljeni snijeg.

- Ono što bih ja naglasio i upozorio naše sugrađane da ako nije najveća nužnost da posebno u petak ne idu na posao svojim vozilima, nego da ih ostave doma i da idu javnim gradskim prijevozom - rekao je za RTL Alen Gospočić , direktor Zagrebačkih cesta.

Idi na 24sata

Komentari 136

  • Zooro_1_1 05.02.2015.

    Tako treba,kad nema Bandića.

  • MUNGOS44 05.02.2015.

    Živi bili pa vidjeli.

  • grabagraba 04.02.2015.

    ma da...pa ne živimo svi tri stanice od posla. Autom mi treba, kada nema guzve 30-35 min, a javnim prijevozom (bus,tramvaj) sat i pol. Da sutra poslušam ovaj savjet, vjerojatno do 11 sati ne bi stigla na posao, a dijete bi u vrtiću valjda u 19 sati pokupila. Neka zimske službe odrade svoje kako najbolje mogu. A u javni prijevoz se ne uzdam ni kada su povoljni vremenski uvjeti, kamoli u ovakvim situacijama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare