To je to što me zanima!

Teška prometna nesreća na A3: Poginuo je motociklist (38)

Hrvatski autoklub javlja da zbog teške prometne nesreće između čvorova Lužani i Slavonski Brod - zapad promet u smjeru istoka teče otežano, jednim trakom
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 14.10 sati na južnom kolničkom traku dionice autoceste Zagreb-Lipivac kod Lužana, nedaleko Slavonskog Broda, smrtno je stradao motociklist (38) iz Slavonskog Broda.

Do nesreće je došlo kada je vozač (45), državljanin Turske, upravljajući tegljačem Mercedes, turskih registracijskih oznaka, za kojeg je bila priključena poluprikolica, zbog nedržanja razmaka prednjim dijelom udario u motocikl koji se kretao ispred njega. Od siline udara motociklist je pao na kolnik i kamion ga je doslovce pregazio, a tegljač je vožnju nastavio još 300-njak metara gurajući ispred sebe motocikl čiji se stražnji kraj doslovce zabio i podvukao pod prednju  stranu kamiona.

Od težine zadobivenih ozljeda motociklist je preminuo na mjestu događaja. 

Vozača kamiona priveli

Promet se na južnom kolničkom traku autoceste tijekom očevida odvijao usporeno uz kontrolu prometnih policajaca. 

Policijski službenici su vozača turskog tegljača priveli zbog počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu i u petak će dati iskaz u Državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.


Idi na 24sata

Komentari 17

  • mirafiori 27.07.2013.

    Šleper s blokadom na 89 km brži od motoriste ?

  • morenocro 26.07.2013.

    Kamo ti ljudi gledaju dok voze? Kako netko može poginuti zbog takvih budala neodgovornih?

  • Velečasni 1 26.07.2013.

    U zadnje vrijeme pojavilo se neuobičajeno mnogo slučajeva pogibije motociklista izazvanih od strane ostalih sudionika u prometu.Što kaže g-Crnic na ovu pojavu? Nešto ga nema sa komentarima koji su redovito kritički intonirani naspram motociklista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare