To je to što me zanima!

'Od članarina smo 16 god. štedjeli za kupnju parcele'

Sindikalci kažu da su zemljište u središtu Zagreba kupili prošle godine za 14,1 milijun kuna. Tvrde da je njihovo članstvo znalo za ovu investiciju..
Vidi originalni članak

Nakon što se doznalo da su sindikalisti kupili atraktivno zemljište vrijedno 2 mlijuna eura, a na kojem bi se trebao graditi sindikalni dom akteri priče pojasnili su odakle im novac.
- Svi su znali za kupnju zemljišta za koje smo štedjeli 16 godina od sindikalnih članarina - rekao je Miljenko Šimpraga, čelnik Velikog vijeća Sindikata znanosti.
Čelnici sindikata ističu da je zemljište kupljeno krajem prošle godine po cijeni od 14,1 milijun kuna u središtu Zagreba i tvrde da je njihovo članstvo znalo za tu investiciju. Na atraktivnom zemljištu "niknut" će objekt od 5600 četvornih metara s tri podzemna i osam nadzemnih katova. Novac su ističu skupljali Sindikat medicinskih sestara i Sindikat hrvatskih učitelja. Napominju da je kupnja zemljišta neusporediva sa kupnjom BMW-a za potrebe premijera. Smatraju da ih Vlada napada jer su ovim primjerom pokazali kako se štedi te pametno ulaže i raspolaže novcem.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • hulk10 06.04.2009.

    E moji sindikati,bolje da ste tim novcem pomogli gladni i obespravljeni narod za koji se toliko ,,borite,,

  • tužni šokac 06.04.2009.

    ako je pošteno dobro je nisu imali nastavnike iz vrha ranih devedesetih

Komentiraj...
Vidi sve komentare