To je to što me zanima!

Od danas do petka moguće je probijanje zvučnog zida do 16h

Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke i Zagrebačke županije na visini iznad 10.000 metara
Vidi originalni članak

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, piloti aviona MIG-21 će od 29. kolovoza do 2. rujna provoditi redovite letačke aktivnosti u vremenu od 10 do 16 sati, tijekom kojih se mogu očekivati probijanje zvučnog zida i detonacije, priopćilo je u ponedjeljak Ministarstvo obrane (MORH).

Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke i Zagrebačke županije na visini iznad 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, najavljuje MORH.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Dragan-Mirolić 30.08.2016.

    koda ova raga moze probit zvuzni zid??? mozda neki drugi zid DA al zvucni sumljam

  • Kis00 29.08.2016.

    Letovi će se provoditi na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske, Sisačko-Moslavačke i Zagrebačke županije na visini iznad 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera, najavljuje MORH..... Da se pridrzavaju sigurnosnih mjera nebi ni uzletili sa tim migovima hah...

  • ZelenaHrvatska 29.08.2016.

    Nasi piloti tih MIGova su izgleda najhrabriji ljudi u državi,treba stvarno imat hrabrosti u tim krntijama rulati po pisti a kamoli letjeti i izvršavati neke zadaće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare