To je to što me zanima!

Od Hitlera htjeli napraviti ženu kako bi bio manje agresivan

Britanci su razmišljali o tome da Hitleru u hranu stave ženski spolni hormon estrogen kako bi postao manje agresivan i više sličan svojoj dobroj sesti Pauli
Vidi originalni članak

Britanski špijuni su planirali Hitleru u hranu stavljati ženske hormone kako bi 'ublažili' njegovu naglu narav te kako bi postao sličniji svojoj dobroj sestri Pauli, otkriva to u knjizi Tajno oružje: Tehnologija i znanost za pobjedu u Drugom svjetskom ratu profesor Brian Ford. Hitleru su navodno u hranu htjeli stavljati estrogen jer je taj hormon bez okusa, piše Daily Mail.

- Istraživanja su pokazala koliko su spolni hormoni bitni te su ih počeli koristiti u terapijama. Britanci su se nadali da će Hitleru uspjeti staviti hormone u hranu te da će s vremenom postati ženstven i manje agresivan - rekao je Brian Ford. 

Neobična zavjera protiv Hitlera samo je jedna od brojnih suludih ideja do kojih su došli Britanci u želji da što prije završe Drugi svjetski rat. Razmišljali su i o tome da bace lijepilo na nacističke trupe kako kako bi vojnike zalijepili za tlo.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • bojavanilije 16.08.2011.

    kao prvo hitler je bio nacist,musolini je bio fasist ljudi...iako su te dvije politike imale isti cilj i ponasale se jednako.istina da su i komunisti puno ljudi smaknuli,to nije tajna,ali stoji i to da hitleru nisu trebali ni hrvati ni srbi niti bilo koji drugi slaveni jer je on rekao da su slaveni gamad i da nas treba potući ko štakore isto kao i židove i muslimane.a sve su te politike iste od nekad pa i u buduce.

  • zigzag_2 16.08.2011.

    po meni kaj je da je al Hitler je bio jeben igrač,da se nije upustio u ratove da je samo stao kad je pripojio Austriju a ne okolo htio cjelu Europu,danas bi ta Njemačka bila najjača sila na svijetu.Nikakva Amerika,Rusija,Kina....on je u ono doba radio autoceste i imao jebene ideje samo kaj ga je sjebalo to kaj je htio cjelu europu,a Ameri i sve sile svjeta nedaju istinu o njemu i svim njegovim idejama jer je bio 10 puta iznad današ njeg razmišljanja,htio je nešto stvorit za ljude a ne ko danas da moćnici stvaraju za sebe.

  • filister 15.08.2011.

    Pa pitajte te britance, tko je hitleru dao novac da njemačku digne doslovno iz pepela i tko se je sa hitlerom dogovorio što i zašto treba raditi kad izbije na vlast?

Komentiraj...
Vidi sve komentare