To je to što me zanima!

Od početka krize: Hrvatskom prošlo već 401.226 izbjeglica

U zimskom prihvatno-tranzitnom centru u Slavonskom Brodu trenutačno se nalazi 3.286 ljudi. I dalje se očekuje dolazak migrantskog i izbjegličkog vala iz Srbije
Vidi originalni članak

U Hrvatsku je u ponedjeljak do 18 sati ušlo 4.278 izbjeglica, a od početka izbjegličke krize, sredinom rujna, kroz našu državu je prošlo 401.226 izbjeglica, izvijestilo je Ministarstvo unutarnjih poslova RH.

U zimskom prihvatno-tranzitnom centru u Slavonskom Brodu trenutačno se nalazi 3.286 ljudi. I dalje se očekuje dolazak migrantskog i izbjegličkog vala iz Srbije, navodi MUP RH na svojim internetskim stranicama.

Glasnogovornica MUP-a Helena Biočić izjavila je ranije danas da dobar dio migranata koji prolaze kroz Hrvatsku posjeduje kod sebe neki dokument.

- Dobar dio migranata posjeduje kod sebe neki dokument. Oni koji i nemaju osobne dokumente imaju potvrdu o registraciji u nekoj od zemalja kroz koje su prošli - Grčkoj, Makedoniji, Srbiji - rekla je Biočić na redovitoj konferenciji za novinare u zimskom tranzitnome centru za izbjeglice u Slavonskome Brodu. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • DamirHabulin 17.11.2015.

    Ajmo Milanoviću,500 000 je blizu.

  • bajica1009 17.11.2015.

    Oni dolaze a EU nema plana i tu je problem i tako će biti, mislim da je dosta humanizma i da treba zatvarati dotok izbjeglica i tome stati na kraj.

  • moral 17.11.2015.

    Je suis "Orban"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Protiv koga se bori Hollande -protiv vlastitih državljana!! Kome mi palimo svijeće????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare