To je to što me zanima!

Od ponoći sva goriva skuplja 30 lipa, eurodizel preko 10 kn?

Vlada je obećala da će reagirati smanjenjem trošarina, no tek nakon što cijena goriva premaši 12 kuna. Cijena eurodizela bi prvi put trebala prijeći 10 kuna
Vidi originalni članak

INA će u ponoć povistiti cijenu svih vrsta goriva. Kako neslužbeno doznaje HTV, sva će goriva poskupjeti čak 30 lipa po litri. Eurodizel bi tako, prvi put, prešao 10 kuna i stajao bi 10,24 kune.  Najprodavaniji eurosuper 95 koštat će 10,77 kuna po litri. Vlada je obećala da će reagirati smanjenjem trošarina, no tek nakon što cijena goriva premaši 12 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 157

  • DanijelAžić 05.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • arpad juranic 05.03.2012.

    Sasvim jasno, do12.Kuna propasti ce mali injima nema mesto na cesti, ali onda dolazi gornji deset hiljada bogatijih e .... tada se mora braniti njihov status . Ali zaboravljaju da Hrvatski turizam je ovisan od mobilnih turista svejedno od kuda oni dosli ,to su mali ljudi koji se dnevno bore za mesto u tom djelu sveta. Sa tim cjenama laku noc Hrvatski turizam. A ONDA DRAGI POLITICARI!!!!!!!!!????????????

  • samson 05.03.2012.

    šta da ja kažem...želudac mi se diže...dao sam otkaz jer dnevno moram putovati 110..km a veza s vlakom mi zauzima dnevno 15 sati..za deset radnih sati..i s današnjim danom..prestajem s poslom..i moram tražiti dalje..

Komentiraj...
Vidi sve komentare