To je to što me zanima!

Od sljedećeg mjeseca grijanje poskupljuje 30 do 40 posto

Slavonski Brod: Direktor tvrtke Brod plin objasnio je kako štednjom postotak može biti manji. U stanu od 50 kvadrata grijanje će na godišnjoj razini porasti za 1300 kn
Vidi originalni članak

Grijanje u 3777 stanova u brodskim naseljima u sustavu toplinarstva gradske tvrtke 'Brod plin' poskupjet će od 1. listopada za 30 do 40 posto. Gradsko vijeće, uz blago korekcije, odobrilo je prijedlog od promjeni tarifnih stavki za usluge proizvodnje, distribucije i opskrbe toplinskom energijom. 

Direktor tvrtke Pero Vidaković objasnio je kako iako grijanje poskupljuje, postotak poskupljenja se može smanjiti štednjom. Izračunali su kako će za stan od 50-ak kvadrata grijanje na godišnjoj razini porasti za oko 1300 kuna. Gradonačelnik Mirko Duspara odbija tvrdnje kako dio građana poskupljenjem plaća gubitke gradske tvrtke. Podsjeća da je Brod plin u nove kotlovnice uložio trideset milijuna kuna, a građani to nisu platili.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • BlackRaven 23.09.2011.

    Pazi kako su NAMJERNO stavili krivi naslov, umjesto "grijanje poskupljuje u Slavonskom brodu" , namjerno su radi širenja panike izostavili taj dio u "Naslovu".....Kako to ono kaže KZ članak 131? Širenje lažnih vijesti i informacija.....

  • El Loco 23.09.2011.

    haha

  • ugnjetavalo 23.09.2011.

    Joj cuj ti Duspare lopovcine, treba netko platiti sve te politicki podobne novopozaposljavane, pa ti sirocici na toplani placaju toplu, mlaku, hladnu, cistu i necistu vodu, a HSPovci se samo kote po Brodplinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare