To je to što me zanima!

Od virusa boluje bivši načelnik: 'Žao nam je što smo putovali...'

'Žao mi je što se nismo informirali i kod Nacionalnog stožera, ali sad je kasno za kajanje', priča Ivica Jerčinović (67), bivši načelnik Vindolske općine
Vidi originalni članak

Nismo znali bi li trebali putovati ili ne, no pošto su nas u agenciji uvjeravali kako nema nikakvih problema i da je Turska sigurna zemlja, otišli smo. Žao mi je što se nismo informirali i kod Nacionalnog stožera, ali sad je kasno za kajanje, priča Ivica Jerčinović (67), bivši načelnik Vindolske općine.

S njim je, među turistima koji su se zaraženi korona virusom vratili s putovanja u Tursku, bila i osam godina mlađa supruga Dajana, piše Novi list.

"BORIMO SE I ŽIVI SMO" Njih petero živi u selu Korona u Istri: Nemamo se čega bojati!

Supružnici su se u Hrvatsku vratili 16. ožujka, a već se desetak dana nalaze na bolničkom liječenju u Klinici za infektologiju KBC-a Rijeka.

Odmah po povratku u Hrvatsku su otišli u samoizolaciju.

NIKAD KRAJA OPASNOSTIMA Korona virus vreba čak i iz WC školjke: Zatvarajte poklopac!

- Nakon četiri do pet dana samoizolacije, gotovo istovremeno smo supruga i ja počeli osjećati simptome. Javili smo se na testiranje i doznali da smo pozitivni, kaže Jerčinović.

Bivši načelnik Vinodolske općine kaže da su sada i supruga i on već puno bolje, a nakon dva negativna testiranja će biti pušteni doma, opet u samoizolaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Usora1 04.04.2020.

    rekla nam t. agncij? nacelnik? ma isao si ti u 3pm, isao si cifute sto ti je bilo jeftinije nego da si doma i to je to. i takvi nam trokeljaju "imamo najljepse more" a kad vam dodje neki domaci gost prvo pitanje je "o'kle ste".

  • brocker 04.04.2020.

    ima se može se,uživaj

  • rubiroza_1 04.04.2020.

    Ne žalim te ni malo,dalje neću pisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare