To je to što me zanima!

Od zamrznutih tigrića htio je napraviti skupu ljekovitu mast

Vijetnam: Policija je uhitila krijumčara Pham Van Tu (26) koji je mladunčad htio prodati na internetu. Vjeruje se da je on član bande koja krijumčari divlje životinje
Vidi originalni članak

Policija u Vijetnamu pronašla je četiri zamrznute bebe tigra. Životinje su uzgojene u zatočeništvu, a krijumčar Pham Van Tu (26) ih je htio prodati kako bi se od tigrova napravila ljekovita mast. Mast se radi od mesa, kože, kandži i kosti zamrznutih životinja, piše Daily Mail.

Uhićeni krijumčar tvrdi da je životinje kupio za 60 funti (oko 586 kuna) na tržnici  na granici Vijetnama i Laosa. Planirao ih je prodati za 250 funti (oko 2440 kuna) nakon što je na Facebooku našao kupca.

Mladić je osumnjičen da je član organizacije koja krijumčari divlje životinje.

Bande u jugoistočnoj Aziji oglašavaju i prodaju ilegalno dijelove tigrova na društvenim mrežama. Vjeruje se da je u Vijetnamu i Laosu u divljni ostalo samo 30 tigrova.

No postoje dokazi da ljudi u Vijetnamu kao i u Kini uzgajaju tigrove i koriste njihove dijelove u tradicionalnoj medicini.  

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Aristotelčić 21.05.2016.

    Odrezati mu udove, slomiti mu 103 kosti, snimiti cg video gdje izgleda da mu se obitelj muci te ga tako psihicki udarati. Ima nacina :D

  • ella123xD 21.05.2016.

    Volim miris napalma u nedjeljno jutro

  • p4nT 21.05.2016.

    Evo ja radim mast od trosenog ulja, super je za prištiće,kožne bolesti , hemeroida i još puno toga...di su sad ti vijetnamci i ostali maloumnici da se obogtim?? Koja budala je izmislila da je mljeveni tigric ljekovit?? Ovaj svijet ide k vragu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare