To je to što me zanima!

Odakle im novac? Braća Ćulum u jurilicama od milijun eura

Uz vijest da su jučer privedena zloglasna braća Ćulum, javnost je ponajviše zaintrigirala fotografija njihovog voznog parka ispred zgrade PU Banja Luka - dva skupocjena Lamborghinija i jedan Ferrari.
Vidi originalni članak

Nermin i Armin Ćulum u petak su navečer privedeni u jednom od restorana u Banjoj Luci nakon čega ih je policija u automobilima ispratila sve do policijske postaje. Već sljedeće jutro braća Ćulum i Velid Salešević su pušteni na slobodu, no njihovi su automobili ostali parkirani ispred zgrade policijske uprave. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ono što je vrlo interesantno je da Ćulumi na svojim Lamborghinijima i Salešević na svom Ferrariju imaju švicarske tablice. 

Što se pak vrijednosti tiče, Klix.ba piše da se radi o bijelom Huracanu i narančastom Aventadoru, dok Salešević vozi Ferrari 458 Italia. Zbrojena vrijednost sva tri automobila procjenjuje se na oko milijun eura. 

Iz policije su u subotu, nakon puštanja Ćuluma i Saleševića na slobodu, objasnili da su im automobile oduzeli kako bi utvrdili njihovo podrijetlo i valjanost dokumentacije. 

Fotografije: Klix.ba

Idi na 24sata

Komentari 183

  • 14.05.2019.

    Svi se pitaju odakle auta a nitko se pita sta jedu

  • 13.05.2019.

    MAX PORTAL je 11. 5. 2019 objavio popis 186 Hrvata koji su 30. lipnja 2011. godine na štednim računima kod RBA Grupe imali milijunske iznose u eurima. Tu su brojni naši političari i njihovi bližnji. To je tek samo jedna od banaka i to je samo sitnica. Kako je moguće da osobe( ne vrhunski sportaši ili muzičari već političari) s plaćom dvadesetak ili tridesetak tisuća kuna imaju milijune eura? Samo uzimanjem iz kopanja zvanog Hrvatska.Bez kontrole. Bez straha. Ovakva vijest , ako je laž, treba biti povod za zatvaranje portala, a ako je istina, tada bi pojedinci trebali biti u zatvoru. Ovo je podatak iz 2011. i odnosi se samo na RBA banku.Što je do danas i što je po ostalim bankama i otočjima.

  • x00x 13.05.2019.

    rekao im tata djeco, zapnite u skoli, imajte sve petice, fino se zaposlite i bit ce vam lakse u zivotu

Komentiraj...
Vidi sve komentare