To je to što me zanima!

Odbila menadžersku nagradu jer im je morala platiti 35.000 kn

Naime, nagrađeni menadžeri, kako bi svečano primili nagradu, moraju udruženju dobrovoljno platiti jedan od dva paketa - jedan vrijedan 50.000 kn, drugi 35.000 kn
Vidi originalni članak

Mlada poduzetnica iz Zadra, Hana Medin trebala je prema izboru HUM-CROMA-e postati menadžerica godine, ali je odbila nagradu kada je čula da mora uplatiti najmanje 35.000 kuna na račun Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika CROMA-e, piše Jutarnji list.

Naime, nagrađeni menadžeri, kako bi svečano primili nagradu, moraju udruženju dobrovoljno platiti jedan od dva paketa - za status suorganizatora susreta minimalno 50.000 kuna ili status sponzora savjetovanja u iznosu od 35.000 kuna. Paketi uključuju stranicu oglasnog prostora u brošuri udruženja, dogovorene intervjue ili reportaže u dnevnim novinama, snimanje promotivnog filma i 20 ili 30 pozivnica za večeru u hotelu Westin na kojoj će sudjelovati i predsjednik Ivo Josipović. 

Hana smatra da će taj novac više koristi njezinoj tvrtki Telluris Medin i zaposlenicima. Riječ je o tvrtki koja uzgaja puževe i proizvodi humus od crvenih kalifornijskih glista, a postala je jedan od najuspješnijih hrvatskih izvoznika. 

Predsjednik Udruženja HUM-CROMA Vladimir Ferdelji kaže kako nije obavezno uplatiti iznos te da oni koji ne uzmu paket nagradu dobivaju na kućnu adresu zajedno s dvije ulaznice za gala večeru.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • azure 19.11.2012.

    Bravo ženo, odhebi ih! :D Carica!

  • zmaja- 18.11.2012.

    E svašta....gđa.Hana svaka čast na odluci.

  • ozanavg 17.11.2012.

    Svaka čast. Zbog takvog stava i je uspješna žena!

Komentiraj...
Vidi sve komentare