To je to što me zanima!

Streljat će ju? Kućanici koja je švercala kokain odbili žalbu

Lindsay Sandiford osuđena je na smrtnu kaznu, a još uvijek ima pravo žalbe na Vrhovnom sudu. Osuđena je jer je prošle godine uhićena s 4,8 kilograma kokaina
Vidi originalni članak

Sud nije uvažio žalbu britanske kućanice Lindsay Sandiford koja je u Indoneziji zbog trgovine drogom osuđena na smrtnu kaznu. Sud na Baliju složio se s odlukom koja je donesena u siječnju. Ako joj potvrde kaznu bit će pogubljena strijeljanjem, ali još ima pravo žaliti se na indonezijskom Vrhovnom sudu u Jakarti, piše Daily Mail. 

Podsjetimo, Sandiford je uhvaćena u svibnju prošle godine s 4,8 kilograma kokaina koji je policija pronašla u njezinoj torbi tijekom rutinske carinske kontrole u zračnoj luci na Baliju. Sandiford je tvrdila da je pristala prenijeti kokain jer su prijetili da će joj ubiti sina.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ninja_ratnik 08.04.2013.

    Takav zakon treba uvest u sve drzave svijeta,na trgu smaknut par ljudi koji su teze prekrsili zakon i da vidis. A ne kao kod nas,ubije covjeka dobije 10 godina, vani je za 7 i opet to napravi! MIJENJATE ZAKONE! To vam je prvo sto morate uciniti,al ove seronje od politicara to ne zele,jer bi vecina bila mrtva.

  • šiš 08.04.2013.

    Odavno se zna da se kod njih za drogu dobija smrtna kazna,znači svjesno je išla švercat.

  • nostalgičar 08.04.2013.

    preljepa osuda , prvo bi je trebali dobro s tim kokainom ušlagirati pa te onda pričekati kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare