To je to što me zanima!

Žirafi je stalo srce nakon što ju je policija satima lovila po Imoli

Građane Imole žirafa je natjerala na panični bijeg. Pokušavali su je zaustaviti tri sata prije nego su je stjerali na parkiralište. Smirili su je, ali je nažalost ubrzo uginula
Vidi originalni članak

Žirafa u bijegu policiju je natjerala da je hvataju, a građane u centru Imole natjerala je na panični bijeg. Očajni čuvari pokušali su mahati rukama prema životinji, a onda su se brzo okrenuli i pobjegli na sigurno mjesto jer se također prestravljena životinja odbijala zaustaviti. Policija je žirafu hvatala gotovo tri sata. Čuvari su je ukrotili sredstvima za smirenje, ali nažalost životinja je uginula nedugo nakon toga od srčanog zastoja.

Mještani su zbunjeno promatrali kako policija kao u crtanom filmu pokušava uhvatiti odmetnika. U jednom trenutku žirafa je naletjela i na auto i gotovo ga zdrobila 

Žirafa je pobjegla iz Rinaldo Orfeo cirkusa i zaustavila promet u vrijeme najvećih gužvi. Mještani su zbunjeno promatrali kako policija kao u crtanom filmu pokušava uhvatiti odmetnika. U jednom trenutku žirafa je naletjela i na auto i gotovo ga zdrobila. 

Još nekoliko bijesnih mještana prijavilo je štetu na automobilima koji su ostali zgužvani nakon što je preko njih svojim papcima prešla žirafa, piše Daily Mail.

Policija je pokušala ograditi žirafu pomoću busa i kamiona, ali spretna životinja izbjegavala je 'uhićenje' gotovo tri sata, prije nego su je policajci uspjeli stjerati na parkiralište trgovine. Tamo su brzo došli i čuvari koji su je ukrotili sa sredstvima za smirenje. 



Idi na 24sata

Komentari 30

  • PapaŠtrumpf 24.09.2012.

    Žirafa F1

  • LebronPetrovic 24.09.2012.

    Sere u troposferi, a misli u stratosferi !

  • marnik954 24.09.2012.

    A samo je zaželjela malo slobode!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare