To je to što me zanima!

Odbjegli policajac sam se prijavio svojim kolegama

Hrvatski policajac Ivica R. autom je udario i ubio muškarca u hercegovačkom mjestu Vitina. Nakon nesreće Ivica je pobjegao. Prijavio se sutradan
Vidi originalni članak

Protiv vrgoračkog policajca Ivice R. nadređeni će pokrenuti disciplinski postupak, a kazneni progon pokrenut će BIH policija. Ivica je u srijedu navečer u hercegovačkom mjestu Vitina automobilom usmrtio Veselka Borasa (50). Pobjegao je sa mjesta nesreće. Sljedećeg se dana sam prijavio u matičnu policijsku postaju. Rekao je da se žurio jer mu je sin bio bolestan. Primjetio je da je udario čovjeka, ali je vidio da ima očevidaca pa je pretpostavio da će mu oni pomoći. Veselko je preminuo na putu do mostarske bolnice. Prije nekoliko godina njegov otac stradao je u prometnoj nesreći svega stotinjak metara od mjesta gdje je Veselka udario auto.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • krizbaher 03.04.2009.

    Ma da, žurio se sinu, pa nije stao...Vjerojatno je bio pijan ko\' guz..a! Tebi za informaciju \"prudje\", to što je tip policajac na sudu će mu biti otegotna okolnost, a osim toga policajci se kažnjavaju po dvostrukoj liniji odgovornosti: i pred građanskim sudom, i po stegovnoj odgovornosti na poslu, zbog nedoličnog ponašanja izvan službe.

  • prudje 03.04.2009.

    Sudac će u presudi kao olakotnu okolnost uzeti da je dotični lik policajac!

  • poprad 03.04.2009.

    U zatvor opasan za okolinu!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare