To je to što me zanima!

Odgajao oteto dijete: "Nije me briga, ona je i dalje moja kći..."

Svijet je potresla priča o bebi otetoj prije 18 godina. Otmičarka je nedugo prije otmice imala spontani pobačaj pa je uvjerila supruga da je beba njihova. On se sada teško nosi s istinom...
Vidi originalni članak

Kamiah Mobley su kao bebu ukrali iz bolnice na Floridi. Pronađena je živa nakon 18 godina, potvrdila je policija. Zbog otmice su uhitili 51-godišnju Gloriju Williams. Djevojka nije imala pojma o svom identitetu niti da je bila oteta. Vjerovala je da joj je žena s kojom je živjela majka.

Kamiah i Gloria su bile jako bliske, poput najboljih prijateljica. Ova djevojka je sada jako zbunjena jer voli ženu koju je godinama smatrala majkom. Njeni pravi roditelji su rekli da će učiniti sve da se prilagodi i da će biti uz nju.

Charles Manigo, suprug otmičarke, je također cijelo vrijeme mislio da je Kamiah (ili Alexis kako su je oni zvali) njegova biološka kći jer je Gloria imala spontani pobačaj nedugo prije otmice. Uvjerila ga je da je beba njihova, a on se sad teško nosi s bolnom istinom.

- Najteže mi je bilo kad mi je u petak rekla da me voli i dalje, premda zna cijelu istinu. I dalje svaki dan pričamo. Ova medijska pozornost je za nju previše. Još uvijek se navikava na novu situaciju. Ovo je šok za mene, ali još veći šok za nju - rekao je Charles kojemu se srušio cijeli svijet.

- Ona je još uvijek moje dijete. Razumijem situaciju, ali ona je i dalje moja kći - rekao je Charles, prenosi Mirror.

- Majka me dobro odgojila. Dala mi je sve što sam mogla poželjeti. Moja majka nije zločinac - napisala je Kamiah  na Facebooku. Na suđenju joj je poručila da je voli.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • Marko Josipović 18.01.2017.

    Najveću bol i patnju su doživjeli bijološki roditelji a pogotovoo maka koja je 18 godina plakala i patila.Meni da je netko ukrao dijete kad bi mi pao šaka tu bi osobu živu rasporio da bar malo osjeti bol koju su ti roditelji godinama trpili

  • Nik Dubrovnik 18.01.2017.

    ne znam kako je mogu natjerati da se vrati svojoj biloskoj majci ako je punoljetna. ako zeli ostati sa covjekom koji je smatra svojom kceri, a ona njega ocem niko je u tome ne moze sprijecit

  • Fenix7 18.01.2017.

    Samo mi nije jasno, ako je žena imala spontani pobačaj, kako je supruga uvjerila da je beba njihova???

Komentiraj...
Vidi sve komentare