To je to što me zanima!

Odgodili presudu Žužiću zbog nedolaska svjedoka

Hrvoje Ivanković, koji je bio suputnik okrivljenog Žužića u BMW-u, trebao je danas svjedočiti. Kako ni ovaj put nije došao, presuda je odgođena
Vidi originalni članak

U nastavku suđenja Hrvoju Žužiću u ponedjeljak je trebao svjedočiti maloljetni konobar Hrvoje Ivanković, koji je bio suputnik okrivljenog Hrvoja Žužića u BMW-u tijekom prometne nesreće u kojoj je poginula 19-godišnja Ružica Pavić. Ivanković se nije odazvao dosadašnjim pozivima Suda, pa je sutkinja Elma Kaleb Mamić naredila policiji da ga dovede na raspravu. Sutkinja je najavila da će ako dođu i maloljetnik i pozvani vještak toksikolog, objaviti presudu nakon 15 sati. No, Ivanković, koga je policija trebala prisilno dovesti, ni ovaj put nije došao, stoga je presuda Žužiću odgođena. Sudski vještak za toksikologiju na suđenju je kazao da je Žužić popio mnogo više tekila od količne koju je naveo. Naime, prema stručnom mišljenju vještaka, Žužić je morao popiti duplo više od navedenih 5 ili 6 tekila da bi alkotest pokazao 2,15 promila alkohola u krvi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Hacker-ri 11.12.2007.

    Frend mu je pravi !

  • crveno_crni 10.12.2007.

    pa naravno stari Žužić mu platio da ne dođe

  • maLLa 10.12.2007.

    joj daj mislim da je jadno što svi gledaju sta radi on i nasladuju se jer znaju da ce dugo bit u zatvoru. ako je zbog tatinih novaca onda ste jadni. ako ste imalo objektivni ne bi pisali ovakve komentare. i sta vi radite u zivotu pa imate vremena za sjest na kompjuter i ostavljat komentare na svaki naslov koji vidite. vau, odlican vam je zivot. drzite se svog posla i svojih gresaka bit ce vam bolje u zivotu. i on sam vjerojatno zna sta je napravio i sigurno nije covjek bez emocija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare