To je to što me zanima!

Odgodili suđenje Cviku jer nisu mogli pokrenuti CD

Suđenje Jakši Cvitanoviću Cviku kojem se sudi za dilanje droge je odgođeno. U sudnici su trebali preslušavati snimke tajnih razgovora optuženika
Vidi originalni članak

Suđenje Jakši Cvitanoviću Cviku odgođeno je u petak jer sudski informatičar nije uspio pokrenuti CD-e s audiozapisima tajnog prisluškivanja Cvika i njegovih “kompanjona”. Sudac Zoran Matulović novo ročište zakazao je za 17. studenog i opravdavajući sudskog informatičara:
- Naš informatičar nije uspio sav materijal sažeti jer nema smisla da preslušavamo i nebitne dijelove - objasnio je problem Matulović i odgodio suđenje.
Nekoliko zainteresiranih koji su iz Korčule potegnuli kako bi pratili suđenje bijesni su napustili veliku dvoranu Županijskog suda u Splitu. Do sada su već nekoliko puta odgađali suđenje Cviku i njegovoj ekipi, što zbog nedolaska svjedoka, što zbog bolesti okrivljenika ili drugih “tehničkih problema”

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sprinterica 06.11.2009.

    hahahahahahahaah nije mogao pokrenuti CD, kvar će se otkloniti, kvar?????? hahahahahahahahahahahahahaha ovdje stvarno netko misli da smo budale, kakav kvar ili ne valja CD ili ne valja komp ili je zapis u krivom formatu i sad će još samo reći da su originalne snimke nestale s harda pa da cirkus dobije vrhunac

Komentiraj...
Vidi sve komentare