To je to što me zanima!

'Odgovor iz Katara je kasnio jer su ga adresirali na Čačića'

Josipović je izjavio kako ima i određenu promemoriju koja je također došla iz Katara, a vezana je za daljnje pregovaranje oko LNG terminala na otoku Krku
Vidi originalni članak

Predsjednik Ivo Josipović rekao je kako su iz Katara stigli nacrti međuvladinoga sporazuma o tome kako će se surađivati na LNG terminalu na Krku i nekim drugim investicijama. Za Dnevnik Nove TV je izjavio kako ima i određenu promemoriju koja je također došla iz Katara, a vezana je za daljnje pregovaranje oko LNG terminala. Odgovor od Katara je kasnio jer su ga adresirali na bivšeg ministra Radimira Čačića.

- Sada je loptica na našoj strani, moramo učiniti sve da se razgovori koje smo u Kataru imali, realiziraju - rekao je predsjednik. Dodao je kako je "ključ u plinu" te da je nebitno tko će izgraditi cijevi.

- To treba financirati i napraviti, ali nema terminala bez plina. Ključna stvar u tome je dobiti partnera koji će dati plin - rekao je Josipović.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • saverb123 07.12.2012.

    a cacic je coban i u planini cuva ovce pa posta do njega ne dolazi,a ja mislio da on radi u javnom sektoru

  • ludom 06.12.2012.

    Tko im je uopće dao Čaćićevu adresu? Zar to nije neki dogovor između dvije države? Sve to je jako sumnjivo. Tko zna šta ste sve tamo trkeljali tim arapima jer oni sigurno znadu kamo i na koje adrese se šalju papiri te vrste, osim ako ih netko od prisutnih hrvatskih političara nije drugačije uputio. A sada se radite grbavi misleći da će "naivni" narod i to popušiti.

  • milamajkodisam 06.12.2012.

    nisu ni počeli a već se nešto kasni jer ovo ili ono.....zbogom pameti.kad šejk shvati s kim ima posla uteći će na najbržoj devi

Komentiraj...
Vidi sve komentare