To je to što me zanima!

Odgovor ogorčenoj studentici: Na tulum dolazi čak 3800 ljudi

Stanarka Save, A.M., kolege je optužila da se opijaju i zabavljaju. Iz revolta i zezancije odlučili su organizirati okupljanje na koje planira doći gotovo 4.000 ljudi
Vidi originalni članak

Studentica A.M. iz Studentskog doma Stjepan Radić nedavno je portalu esava.info uputila pismo u kojem je izrazila nezadovoljstvo sustanarima. Optužbe da se samo opijaju i organiziraju zabave izazvale su revolt stanara popularne 'Save', pa je tako jedan od njih, Ervin Mujkanović organizirao okupljanje putem Facebooka koje je nazvao 'A.M. Ekšli Party'

Inspiracija za naziv sigurno je bila činjenica da je djevojka u svom pismu nekoliko puta upotrijebila riječ actually (zapravo), a onda kolege pozvala da se koriste književnim jezikom, a ne svojim dijalektima.

Na okupljanje koje počinje u petak u 21 sat moglo bi doći više od 3.800 ljudi, barem ako je suditi prema odazivu na Facebooku.  Ervin, student pete godine medicine, takav odaziv nije očekivao. 

Za Večernji list je rekao kako je sve krenulo iz revolta, ali i iz zezancije. Međutim više od tisuću ljudi potvrdilo je dolazak u kratkom roku, dok je on bio na košarkaškom treningu.

-  Nisam htio biti zlonamjeran ili uvrijediti tu curu, ovo nije masovni prosvjed, već sam želio pokazati da mi svi redovito izvršavamo svoje obveze i da se, uz pravu organizaciju, sve stigne, rekao je Ervin i dodao da će večeras na glavnom trgu doma poštovati kućni red, kao i ravnatelja koji im je izašao u susret. 


Idi na 24sata

Komentari 106

  • JelenaJelky 09.10.2012.

    i ja bi u kino za 10 kn, hell jeah, akšuli išla bih svaki dan u kino za 10 kn :)

  • zoya_1 07.10.2012.

    Moji su studentski dani gotovi, pa iako sam u roku sve završila, uspjela sam si organizirati vrijeme i za učenje i za zabavu. Žao mi je svih vas studenata jer danas nije lako studirati kad vam se nameću hiljade obveza i oduzima sve više prava. Da, mladost je jedna, ali većinu ostatka života određuju nam odluke i načini življenja koje smo u toj istoj mladosti donijeli i stekli. Nažalost, budućnost većini nas nikako nije svijetla...zato u svemu što radite budite sigurni i uvjereni da dobro radite, jer vas sve to određuje kasnije...Dragi moji studenti, želim vam svima uspjehe u učenju i mnogo zabave radi koje nećete kasnije žaliti :)

  • Madam blue 06.10.2012.

    i na kraju nista od tuluma.. haha steta ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare