To je to što me zanima!

Odjeven u pčelu najavio da će se kandidirati za predsjednika

Zaštitnik pčela David Derrien (41) najavio je svoju kandidaturu za predsjednika Francuske. Odjenuo se u crno žuti kostim pčele, s velikim naočalama i ticalima
Vidi originalni članak

David Derrien (41), čovjek zaštitnik pčela planira se kandidirati za predsjednika Francuske. Nakon prikupljanja 300 potpisa obećao je uključivanje u utrku za predsjednika na izborima koji će se održati u svibnju ove godine.

Derrien sebe predstavlja kao jedinog pravog kandidata biološke raznolikosti, piše AFP. Kandidaturu je najavio odjeven u crno žuti kostim pčele, s velikim žutim naočalama na očima i ticalima na glavi. Rekao je kako je u svoju kampanju lako mobilizirao borce za zaštitu okoliša koji će mu pomoći u borbi protiv pesticida i agrokemikalija.

Zaštitnik pčela izjavio je da nema neprijatelje, samo protivnike, a to su industrije biljaka i biljne biotehnologije koje imaju oružje za masovno uništenje. 

Ako bude izabran za predsjednika borit će se zabranu brojnih insekticida. 


Idi na 24sata

Komentari 12

  • lepicane 26.01.2012.

    na prvi pogled mi se učinilo da Let 3 i Mrle opet izvode neku svoju pi..ariju.

  • drug Tito_1 25.01.2012.

    originalno.....

  • picuskin 25.01.2012.

    Ima kod nas više takovih nego u Francuza,sjetite se kampanje na HTV-u.Od Adolfa Hitlera do Krapinskog pračovijeka,pa i samog Isusa Krista ste mogli vidjeti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare