To je to što me zanima!

Odjevni u crno marširali i vikali "Za dom spremni" u Kninu

Riječ je o muškarcima koji su došli odjeveni u crne majice s natpisom IX. bojne Rafael Vitez Boban. Jedan od njih nosio je zastavu HOS-a. Slične pjesme mogle su se čuti iz nekih kafića
Vidi originalni članak

Proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Kninu u petak su obilježili i izdvojeni slučajevi na glavnom trgu gdje je, nakon službene svečanosti, desetak posjetitelja uzvikivalo "Za dom - spremni" te pjevalo 'Juru i Bobana'.

POGLEDAJTE VIDEO: U središtu Knina pale se baklje i pjevaju ustaške pjesme

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o muškarcima koji su došli odjeveni u crne majice s natpisom IX. bojne Rafael Vitez Boban. Jedan od njih nosio je zastavu HOS-a.

Vezano za uzvike 'Za dom - spremni' nekadašnjeg zapovjednika nekadašnje 9. bojne HOS-a Marka Skeje i njegovih 'bojovnika' policija za sada nije intervenirala.
- Evidentirali smo takvu dojavu i postupamo po njoj. Tek se utvrđuju okolnosti - rekla je Marica Kosor, glasnogornica PU šibensko-kninske.


Slične pjesme mogle su se čuti i iz nekih obližnjih gradskih kafića.

Idi na 24sata

Komentari 532

  • anna6 07.08.2016.

    Sta je nekome sporno u tim pjesmama? Ne smetaju vam koncerti golih srpskih ku...i sirom lijepe nase.

  • Zagi_Dr 06.08.2016.

    Kad više neće biti izbora od tih hordi zla koje sve više i stalno veličaju samo ono loše što se desilo u našoj povijesti opet će progovoriti oružje!

  • buldozderoo 06.08.2016.

    Onu istu nasu koslju pripremi,na tavan je stavi za mene je spremi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare