To je to što me zanima!

Odlučili u Buzetu: Damir Kajin izbrisan je iz članstva IDS-a

Današnjim danom prestaju sve funkcije koje je obavljao Damir Kajin u ime IDS-a i razrješava se dužnosti potpredsjednika IDS-a, priopćili su iz stranke nakon odluke
Vidi originalni članak

Damir Kajin više nije član IDS-a, piše T-portal. Odluku je donijelo Predsjedništvo stranke Buzeta na sjednici u četvrtak navečer, a mnogi naglašavaju kako je Kajin sam sebe izbrisao iz članstva kada se odlučio kandidirati za župana mimo IDS-a. 

-  Današnjim danom prestaju sve funkcije koje je obavljao Damir Kajin u ime IDS-a i razrješava se dužnosti potpredsjednika IDS-a i predsjednika Kluba zastupnika IDS-a u Hrvatskom saboru - priopćili su iz stranke.

Kao razlog izbacivanja navodi se kršenje statuta stranke prema kojem se nitko ne može kandidirati na izborima bez suglasnosti stranke što je Kajin napravio. 

- Davno sam se s njima ideološki razišao, no zanima me kako će ti Jakovčićevi poltroni objasniti da Jakovčić koji je predsjednik stranke u izbore za EU parlament ide kao nezavisni - rekao je Kajin. 

On će, kako tvrdi, nastaviti živjeti vrijednosti IDS-a u koje sadašnji članovi stranke nisu nikada vjerovali. 

Dodao je da su ga iz stranke isključili oni koje je osobno učlanjivao u IDS. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mily 04.01.2013.

    imam ja svoje /ali samo svoje/ mišljenje o istrijanima. Čekam izbore /a onda ću vam svima, obećavam/ otkriti to svoje mišljenje. Sad ga stavljam na kušnju, izbori će pokazati da li sam u pravu ili ne. Puno njih misli da su istrijani štupidi, e pa sad budemo vidjeli!!!

  • coccco 04.01.2013.

    nisam pristasa ni jednog ni drugog ali ,ruku na srce,da li kod nas ima postenog politicara?nema!!! Tako ni Jakovcic ni Kajin nisu....samo sta dok je Jakovcic bio narodu u istri nije lose...dapace ,place su redovne,bozicnice i regresi su jos uvijek isplaceni.e sad kad kajin dodje mislim da ce istra postati jos jedna zupanija u RH koja ulazi u krizu pod vodstvom Kajina i ministra Milanovica

  • Šarlota 04.01.2013.

    Bez brige, neće se taj izgubiti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare