To je to što me zanima!

Odluka o skidanju imuniteta Josipi Rimac bit će u četvrtak

S obzirom da je protiv nje pokrenuta istraga prošle godine mislim da je bilo logički očekivati da DORH zatraži skidanje imunuteta, rekla je predsjednica MIP-a
Vidi originalni članak

Nepunih tjedan dana nakon što je postala zastupnica za Josipu Rimac (HDZ) u Sabor je u utorak poslijepodne stigao zahtjev DORH-a za skidanjem imuniteta zbog nastavka istrage zbog sumnje da je Rimac kao gradonačelnica Knina neosnovano stekla stambeni prostor. 

- S obzirom da je protiv nje pokrenuta istraga prošle godine mislim da je bilo logički očekivati da DORH odnosno USKOK ukoliko su mislili nastaviti s istragom i daljnjim radnjama trebali zatražiti skidane imuniteta. Oni su to i učinili. U skladu s time sazvala sam sjednicu Mandatno imunitetnog povjerenstva. Sastat ćemo se u četvrtak. Očekujem da MIP donese odluku o skidanju imuniteta i da će to biti potvrđeno na sjednici Sabora u petak kad bude glasovanje. Postupak je potpuno uobičajen kao što je bio kod bilo kojeg drugog zastupnika - izjavila je Gordana Sobol predsjednica MIP-a.

Idi na 24sata

Komentari 114

  • lokal patriota 24.09.2015.

    Istraga pokrenuta prošle godine ,a prisega u saboru odjednom. Sve liči kao da uopće nije namješteno za vele gradonačelnicu sa najvećim iskustvom rezanja pršuta.Ako joj skinete imunitet biti će ljuta pa ćete si sami u saboru na marendi rezati pršut.Neka vam, takova kazna vam i treba.

  • marija bencic66 23.09.2015.

    Zmajlović, Merzel, Milanovićev brat, Jakovina, Sabo, Branko Šegon, Nada Čavlović Smiljanec... nastavi niz...

  • ona_koja_zna 23.09.2015.

    To se od Kukurikavaca i očekivalo. Služe se svim sredstvima kako bi ocrnili druge, a toliko toga imaju pod nosom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare