To je to što me zanima!

'Odlukama o Pelješkom mostu urušeni su nacionalni interesi'

HDSSB-ovci su poručili da se Pelješki most mora nastaviti graditi. Dinko Burić zapitao se što je sa 90 milijuna kuna jamstava koji su položeni u banci
Vidi originalni članak

Pelješki most mora se nastaviti graditi, poručio je HDSSB-ov Dinko Burić te dodao kako su odlukom Vlade o prestanku gradnje mosta urušeni hrvatski nacionalni interesi. Ministre Linića i Hajdaša zapitao je što je sa 90 milijuna kuna jamstava koji su položeni u banci, a sada bačeni u vjetar. Uz Pelješki most, HDSSB-ovci su na konferenciji za novinare upozorili kako se ne smije odustati od već započetih radova na mostu na rijeci Dravi u sklopu koridora 5C.

- Zar je rješenje ove Vlade samo podizati poreze i smanjivati plaće. Valjda je prioritet podići graditeljstvo - rekao je Vladimir Šišljagić.


Idi na 24sata

Komentari 29

  • feba 25.05.2012.

    Lijepo vas molim hajde pronađite te silne novce pa napravite taj most.Lako je tražiti,pljuvati i poput razmažene djece lupati nogom---PRONAĐITE NOVAC KOJI NIJE POTREBNIJI ZA DRUGO.

  • Capafiori 24.05.2012.

    Odlukama bivše, a sad već i sadašnje Vlade nisu urušeni nego su srušeni nacionalni interesi, a 90 mln naših kuna su uprihodovali bankari. Zbog takvih odluka banke i iskazuju dobit.

  • zenga2 24.05.2012.

    Vidi šta su mi HDSSBovci naudarali minusa .Znate šta znači HDSSB-Hercegovci došli sjebat slavoniju i baranju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare