To je to što me zanima!

Odmazda: Jordan u zračnim napadima ubio 55 ISIL-ovaca

Ubijen je i Princ Nineveh, jedan od viših zapovjednika ISIL-a. Napad je uslijedio nakon obećanja kralja Abdullaha da će odgovor za smaknuće pilota biti žestok
Vidi originalni članak

Jordan je izvršio zračne napade na položaje Islamske države (ISIL) prilikom kojih je ubijeno najmanje 55 militanata. Među ubijenima je Princ Nineveh, jedan od viših zapovjednika ISIL-a, javlja Al Arabiya. Jordanski napad došao je nedugo nakon obećanja kralja Abdullaha kako će odgovor za smaknuće pilota Maza al-Kassasbeha biti žestok. 

- Krv mučenika Al-Kassasbeha nije tekla uzalud i odgovor jordanske armije zbog smaknuća njenog sina bit će jak -  rekao je kralj Abdullah. 

Jordanska javnost bila je podijeljena kada je riječ o sudjelovanju vojske u američko-arapskoj koaliciji i akciji bombardiranja ISIL-a. Nakon smaknuća pilota, javnost je skoro jedinstvena u htijenju i želji za vojnim odgovorom.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • kamba 08.02.2015.

    like

  • tomicalomica 06.02.2015.

    Ameri fino gledaju kako se ovi kokaju i cekaju da netko posalje narudzbu za oruzje.. po mogucnosti i jedni i drugi i to sto vise..zato su usli u koaliciju.

  • ivan015 06.02.2015.

    isalah! masalah! samo naprijed ! istrijebite te vanzemaljce!

Komentiraj...
Vidi sve komentare