To je to što me zanima!

Odmor na Jadranu 2010.: Zabrana toplesa i tangica?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
VELIKA JACINA POBJEDA: Iz turističkog spota na njenu inicijativu izbacili su guzu! Što bi premijerka još mogla napraviti za turizam u 'Lijepoj našoj'?
Vidi originalni članak

Zbogom, dekoltei! Zbogom, tangice! Zbogom, ‘zrčenju’! Hrvatska obala će, prema novim mjerama Vlade - koja se zahuktala s reformama - ubuduće biti poligon kreposti, čestitosti i ćudoređa. Zapadni turist bi tako mogao biti pošteđen pogleda na stražnjice, grudi, jedra bedra, široke bokove i izazovne dekoltee. Vlada zna da recesiju može pobijediti samo specijaliziranom i neobično originalnom turističkom ponudom sunca i mora. Oštar prijepor dviju struja na Markovu trgu, konzervativne i ultrakonzervativne - izazvalo je tzv. pitanje svih pitanja. Pitanje tangi! Dok se reformsko krilo Vlade zalaže samo za zabranu golih stražnjica, stroži članovi žele zabraniti i tange! Dva krila sukobila su se i oko pitanja ženskih kostima za duboku vodu. Manje zagriženi su za to da ženski kostim ne mora biti do članaka nego do koljena, dok se konzervativci zalažu za to da kostim može biti dug do članaka zakona. Kojeg će odrediti posebna agencija. Ta je ideja izazvala goli užas kod nudista, kojima još nitko nije javio kako će im plaže od ove sezone biti ograđene najmanje jutenim platnom, a na važnijim lokacijama i zidovima visokima nekoliko metara . Damir Bajs zalaže se za zabranu ulaska golaća u slano more, no Kosor je to prozvala neslanom šalom. Zakon o odjeći na plaži bit će reguliran podzakonskim aktima o ponašanju na plaži, koje će biti normirano pravilnicima i uredbama. Eto, to je to. Mi smo se, naravno, u gornjem tekstu samo šalili - ali kako je krenulo...

VLADA: OVAKO SE ODJENITE ZA SEZONU 2010.
PROPISANE NAOČALE: Dopuštena je samo uporaba naočala kroz koje se bolje vide uspjesi Vlade. Može i sitnozor. Poželjna su ružičasta stakla, kako bi prizori idile na našim plažama bili što blještaviji.
DEKOLTE  A LA MERKEL: Prema EU standardima koje je postavila Angela Merkel, dekolte smije biti malo slobodniji, uz dva uvjeta. mora biti okružen cvjetićima, ali bezvidljivih tučaka i prašnika! To ne!
RUKAV: ŠIROK, TRAPEZAST:Trapezasta forma rukava i nogavice ukazom Vlade ponovno je u modi jer sugerira da se znanja sipaju kao iz rukava!
NIŠTA NIJE TRANSPARENTNO: Apsolutno je nepoćudna bilo kakva prozirnost na plaži. Registar turista propisuje da odjeća mora biti gustoga tkanja.
OBRUB: HEKLAN KAO ZA TABLETIĆ: Donji rub haljine ili tunike smije dodirivati koljena do centimetar gore ili dolje. Izuzetak je dopušten kad se nošenje duže opravice smatra rehabilitacijom. Obuću za plažu nisu propisali. no podrazumijeva se da, ako ne možete biti goli, barem imate slobodu hodati bosi. 

GUZU IZBACILI IZ SPOTA
Autori spota u srijedu su uvažili primjedbu premijerke i izbacili guzu manekenke Jelene Glišić iz spota HTZ-a. Spotovi su navodno stajali 761.000 kn. Dok se Vlada bavi pitanjem dopustive vidljivosti stražnjice, korupcijska hobotnica pliva kao riba u vodi; svakog dana bez posla ostanu deseci radnika, gube se tržišta, zatvaraju pogoni, buja nelikvidnost, jača beznađe - uz pitanje kad će Vladi doći iz stražnjice u glavu? Premijerka se bavila turističkim spotovima, što nije prioritet za kabinet zemlje koja grca u krizi. Vanjski dug je došao do razine od 44 milijardi eura, dok je samo u mandatu J. Kosor bez posla ostalo 80.000 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 125

  • dssddssdsfggdsw 14.04.2010.

    Ona njezina frendica desno nosi vibrator na plažu??

  • dubrovčanka 14.04.2010.

    LJubomorna je na mlade sexy žene.Nek se srami

  • marina_csb 14.04.2010.

    Krenula komentirati pa odustala! Nema smisla.......

Komentiraj...
Vidi sve komentare