To je to što me zanima!

Odobrili izlazak: Zatvorenik napao i opljačkao poznanika

Zatvorski osuđenik (32) napao je znanca (32). Prvo ga je pošpricao sprejem u oči, srušio na zemlju i izudarao nogama, a iz džepa hlača uzeo više desetaka tisuća kn
Vidi originalni članak

Na području Garčina, kod Slavonskog Broda, 32-godišnjak iz Slav.Broda, koji inače služi zatvorsku u kaznu u Požegi i bio je na odobrenom mu kraćem boravku izvan kaznionice fizički je napao u četvrtak popodne oko 15.30 sati 32-godišnjaka s područja općine Gornja Vrba. 

Njih dvojica su prije toga zajedno sjedili u jednom ugostiteljskom objektu, potom je prvi pozvao znanca da izađu van, a onda ga je pošpricao sprejem u oči. Nakon toga ga srušio na tlo i više puta udario nogom u tijelo te mu iz džepa hlača uzeo novčani iznos od nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Oštećeni je lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Protiv napadača slijedi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela razbojništva, a budući da se nalazio na odobrenom izlasku iz kaznionice u Požegi gdje izdržava zatvorsku kaznu već sljedećeg dana, u petak navečer oko 19 sati zbog prekršenih uvjeta izlaska preuzeli su ga djelatnici požeške kaznionice.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • CRNA GIZA 13.10.2015.

    sve se oko para vrti , malo podmažeš i ideš na odmor iz zatvora , pa što napraviš vani.

  • riki1980 13.10.2015.

    stari dugovi , vjerujem da je opljačkani imao "pošteno" zarađen novac, nego bili su dileri jedan je pao a ovaj se izvukao jer je druker..na kraju policija uspješno rješava kriminal...buahahahahh

  • MatoGrgic 13.10.2015.

    mafija mafija i jedan i drugi

Komentiraj...
Vidi sve komentare